Reklama

Reklama

Get a Life

(seriál)
všechny plakáty
USA, (1990–1992), 17 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Hrají:

Chris Elliott, Robin Riker, Bob Elliott, Elinor Donahue, Sam Robards, Brian Doyle-Murray, Jackie Earle Haley, Pat Crawford Brown, Clive Revill (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(35)

Obsahy(1)

Chris Peterson by se bez uzardění dal nazvat zoufalcem. Třicáté narozeniny má za sebou, pracuje jako rozvažeč novin, celé okolí z něj má jen srandu a pořád ještě žije ve stejném domě, jako jeho rodiče. Zatímco on zůstává neustále nezodpovědným dítětem, jeho zploditele to štve a poctivě ho nutí k lepším zaměstnáním a k nějakému alespoň minimálnímu vztahu s opačným pohlavím. Marně. Chris se ve svém životě plácá z louže do bláta a v tom mu nepomáhá ani slušná várka nestandartních situací, do nichž se dostává (včetně opakovaného umírání). (Louie)

(více)

Zajímavosti (1)

  • GET A LIFE se stal projektem komika Chrise Elliota, který se seriálem měl velké plány. Bohužel díky naprosto nestandartnímu humoru vznikly pouze dvě sezóny a po nich televizní stanice Fox výrobu zatrhla, neboť pro šílený humor Chrise Elliotta nemohla najít vhodnější čas, než pozdě v noci. A to se jim nevyplácelo. (Louie)

Reklama

Reklama