Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak dnes už se těm vtípkům neměju jako kdysi, ale stále má Mr.Bean takové zvláštní kouzlo. Mr. Bean je vybudován na takovém tom nejangličtějším anglickém humoru, který já osobně docela můžu. Co víc k tomu psát. Asi každý Mr. Beana někdy viděl v akci, takže alespoň mlhavě tuší o čem mluvím. Ale Rowan Atkinson je v civilu naprosto normální, dokonce bych řekl, že nadprůměrně inteligentní, což jeho umění ještě umocňuje. Jeho grimasy jsou prostě úžasné... ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Představte si obyčejnou situaci... třeba nákup v obchodě, nebo výlet do přírody, či návštěva zubaře, nebo třebas návštěva bazénu... a nyní si v těchto situacích pčedstavte člověka, ktekrý je neuvěřitelný, ale opravdu neuvěřitelný zmatkař s chladnou hlavou. .. nebo si rovnou pusťte "mistra bína"... je to skutečný mistr. Komickými gesty (beze slov) se prohání z jedné situace do druhé... smíchsmíchsmích... na dýchámí není čas!!! ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Bez Pana Fazolky by to u mě nebyly ty pravý Vánoce, a to už někdy od půlky devadesátek. Klasika ze všech klasik nejklasičtější, to nejlepší z britské komiky a Rowanova nejzásadnější role (ano, včetně Black Adder). Tolik nápadů, že by z toho jiní, méně talentovaní, komici těžili po deset životů. Navíc britštější už to ani být nemůže *thumbs up* ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Škleby i malé úšklebky jsou největší zbraní tohoto hromotluka a hlupáka, který právoplatně je označován jako jeden z největších britských komiků vůbec. To jeho vozítko je dodnes fenoménem, ono mít vyleštěnýho mini coopera je dnes klasa. Jenom mne zajímá jak se chová Rowan Atkinson ve společnosti. Jestli aspoň trochu tak jako ve svém seriálu, tak bych si přál se s ním setkat. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější komik Mr. Bean. Jeho grimasy jsou neodolatelné. U některých dílů, když jsem je viděl prvně, jsem se válel smíchy. Prostě zábava, která neomrzí. Navíc mám rád, když si někdo dělá legraci sám ze sebe. Sám jsem tomu zdárným příkladem. Mohl by se pokusit o nějaké nové díly, tím by mě vážně potěšil. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (78)

  • Rowan Atkinson ako Mr. Bean bol súčasťou živého predstavenia pri príležitosti otváracieho ceremoniálu letných olympijských hier 2012 v Londýne. Vo vystúpení si zahral spoločne s Londýnskou filharmóniou. (maestrotatum)
  • Angus Deayton si v epizodě zahrál dvojroli – plavčíka a pána sedícího v parku. (SONY_)
  • Producenti si pro hlavního hrdinu zaregistrovali jména jako pan Bílý (Mr. White) nebo pan Květák (Mr. Cauliflower). Nakonec se však rozhodli pro luštěninu (Bean znamená "fazole"). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama