Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (609)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Práve týmto kresleným seriálom ma dokázali ľudia od Walta Disneya najviac zaujať. Dnes, keď mám na krku tridsiatku, tak by som samozrejme kvôli tomu nevstával v sobotu ráno, len aby mi neušla daľšia časť. Vysoké hodnotenie však iste nedávam len z nostalgie. "DuckTales" má svoje kvality, ktorými si vie i po dvadsiatich rokoch, od svojho vzniku, získať mladých divákov. **** ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Jsem holt už dítě porevoluční a tak byla má nejoblíbenější pohádková postava strýček Skrblík. Údajně jsem dokázal koukat celý den na jeden díl a pořád s otevřenou pusou. Víte proč? Protože TO MÁ DĚJ! Děti nejsou idioti a nenakrmí se tím, že nějaké blbé postavičky poskakují a po obrazovce a něco divně žvatlají. Ale když se tomu dá nějaký dobrý příběh a je to napínavé, tak nezbývá než koukat s otevřenou pusou. Ať už vám je pět nebo šedesát. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Auta, lejzr, eroplán, měs-tem, ví-ří. Nedávno jsem zjistil, že tuhle ikonickou, Čokem nazpívanou znělku, předělali. Zpívá to někdo jinej a má to i jinej text. Asi vypršely práva nebo tak něco. Jako děcko jsem to miloval, Kulíka a Dulíka a Bubíka, a řekl bych, že i v současné konkurenci je to docela kvalitní věc. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Krom časopisu Leo jedna z nejmilejších věcí, kterou mi jako capartovi přinesla revoluce. Fakt vybroušené postavičky. I kdyby jste mě vzbudili o půlnoci uprostřed spontánní poluce tak vám je všechny vyjmenuju, a to o čemsi svědčí. Paní Čvachtová ..tomu říkám panečku řádné příjmení pro smyslnou paňmámu. Sluha Johann by stoicky přešel i vlastní znásilnění. Strýček Skrblík mě zase naučil nemít rád lidi, co říkají penězům penízky. Rampa McKvák bavil vydatně svou zkázonosnou pilotáží, stejně jako lehkou vrozenou retardací, Ňouma pak těžkou. Roztomiláci Kulík, Dulík, Bubík i Kačka měli kukadla přes celou hlavu, asi jako Honza Nedvěd zuby. Mělo to šťávu (teď nemyslím jen paní Čvachtovou) i drajv. A víte vůbec proč má kachna plochej zobák? 90% ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Tohle byly Kačeří příběhy a Kačeřími příběhy taky zůstanou... Ale k hodnocení - zřejmě nejlepší dětský animovaný seriál, který kdy v Americe vytvořili. Dobrodružný, vtipný, kouzelný. I dnes, když se podívám na některý díl, z něj mám velmi dobrý pocit. Aspoň co se týče starého dobrého dabingu, ten nový je příšerný... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (27)

  • Flintheart Glomgold je v seriálu vyobrazen jako Skot, zatímco v původním komiksu je Afričan. (HappySmile)
  • Všechny postavy mají buď bílé ruce, nebo nosí bílé rukavice. (vojtaruzek)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama