Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (6)

Jurský svět: Křídový kemp (2020) 

Není to špatné, ale na férovku říkám, že to byla ztráta času (stejně jako DLCčka do JWE). Animace pěkné a detailní, příběh nic moc. Viz jednotlivé série. Víc pro děcka no. 3-* ()

Série 1 (2020) (S01) 

Pokud mám po první sérii jakéhokoliv seriálu chuť pokračovat (s radostí samozřejmě), tak je to dobré znamení. Tady je to zatím docela fajn. Jednoduché příběhy asi spíš pro děcka, ale pro dospělé pořád koukatelné. 3+* ()

Série 2 (2021) (S02) 

No dobře, asi jsem to trochu přecenil. Moje pozornost už hodně opadla. Není se prostě na co dívat. Pořád před něčím utíkají, každý díl je skoro to samé. Nic nového. Děckám to asi bude stačit, ale já chci něco nového. 3-* ()

Série 3 (2021) (S03) 

Opravdu chtěli opravit loď izolepou a nakonec ji opravili plastovým tácem? To jako vážně? 2+* ()

Série 4 (2021) (S04) 

Kdo by to byl řekl, že se ještě seriál dost zvedne a představí úplně nový příběh. Dokonce je tady i jakýsi vývoj postav. 3* ()

Série 5 (2022) (S05) 

Už mi to přišlo zbytečně natahované, ta spousta dílů mě moc nebavila. Ani to nebylo zajímavé, takové přešlapávání na místě. Kenjiho teda zazdili pěkně, úplně ho tady zkazili. Choval se jak idiot. Bida, ale nebylo to nejhorší. Teda jen do chvíle, než z nějakého pošahaného důvodu museli do příběhu nasadit lesbickou linku. To si děláte prdel ne? Do "dětského" seriálu? Kdyby to bylo zaměřené na dospělé publikum, tak budiž. I tak ale koho to zajímá. Má tady jít o dinosaury a ne o muckání dvou holek. Hnus. Plně souhlasím s ostatními recenzenty. Na výsledné hodnocení to nemá vliv, ale jinak bych dal odpad. 3-* ()

Reklama

Reklama