Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (188)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Asi najlepsi komedialny serial poslednych rokov. Kombinacia britskeho a americkeho humoru funguje na jednotku. Uspesne sa mu dari vyhybat sa trapnym scenam. Ted Lasso je asi najvacsi dobrak na obrazovke ever. Paci sa mi ze sa zbytocne nesnazia robit z postav nasilu idiotov. Teda okrem futbalistov. Ale aj tam to sedi ako rit na serbel. Je jedno ze futbalu nerozumiete. To nerozumie ani hlavny coach. Feeling good mozno az feeling great z toho srsi na vsetky strany. Pritom tu funguju aj dramaticke momenty a nie je tu stale veselo. Prva seria je plnych 100%, druha uz par krat ulietavala do cudnych veci, ale stale na 85-90%. ()

Masrii 

všechny recenze uživatele

Fotbal mě absolutně nezajímá...i přes to a ne nijak poutavý název jsem se k tomuhle seriálu dostal a musím říct, že mě neuvěřitelně potěšil. Jason Sudeikis zahrál věčného optimistu naprosto skvěle, ale i ostatní postavy ho výborně doplňovaly. Velmi příjemná komedie, těšil jsem se na další díly a i přesto, že v některých věcech se držel klasické šablony (nikdo mu nevěří, ze začátku vše špatně a nakonec se dokáže zvednout), tak i v některých věcech překvapil. 95% ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenápadný seriálový klenot, který se ze začátku tváří jako hodně milá komedie, ale postupem času převáží vážně kvalitní dramatická složka a humor jde lehce do pozadí. Neuvěřitelně příjemný seroš z londýnského prostředí, z prostředí fotbalu (i když ten hraje druhé housle), ze kterého máte po každém dílu skutečný feeling good. Kromě Teda nabízí Lasso velké množství zajímavých postav, od Rebeccy k Jamiemu s Royem. A právě Roy Kent, bezpochyby inspirovaný jmenovcem Keanem, si v podání Bretta Goldsteina usurpuje každou scénu. Po třetí (a s vysokou pravděpodobností poslední sérií) můžu říct, že jde o jeden z nejlepších comedy-drama seriálů, které existují. Je jedno, že fotbalové prostředí je neuvěřitelnou utopií, vztahy postav, jejich vývoj a hloubka, všudypřítomný humor a emoce, to jsou nepopiratelné kvality. AFC Richmond mi bude chybět. Lasso skončil v tom nejlepším. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který je jako fotbalový zápas. První půlka je nabouchaná vším, co divák touží vidět. Ve druhé půlce už příjde oslabení a hráči hrají napůl plynu. Potom příjde prodloužení a už doslova cítíš, že to zdejší nabitá sestava jenom dojíždí čistě ze setrvačnosti a ty už jsi pomalu smířený s výsledkem zklamání. Jediné štěstí, že u toho nežmouláš svůj tiket. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Jako komedie to pro mě moc nefunguje, ale vztahovka je to parádní. Tedův nakažlivý optimismus si mě získal někdy ve třetím díle, a od toho čtvrtého jsem se nechal vézt na vlně neskutečně pozitivní nálady. Fotbal je tady kupodivu vedlejší a spíš než na britské reálie se odkazuje na ty americké. Ted Lasso je seriál pro Američany, se vším co k tomu patří. Bohužel jednou z těchto charakteristik je i postupný úpadek kvality. Ve druhé sérii se pohodová atmosféra kamsi vytratila a zápletky ztratily šmrnc. V ději se hromadí na sílu vymyšlené situace a charaktery postav jsou ohýbány podle momentální potřeby. Na třetí sérii se radši vykašlete. Kvůli ní jsem snížil hodnocení na tři hvězdičky. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

  • Prvně se postava Teda Lassa (Jason Sudeikis) objevila v sérii promo akcí pro pokrytí Premier League NBC Sports. (Olík)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama