Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zlou Eufrozínu i s králem odnesli čerti do pekla, a tak se zdá, že Markýtce a Honzovi nic nebrání ve štěstí. Jenže v pekle se vychytralá princezna vlichotí do přízně Luciperovi, a když ho oblouzní, uteče i s králem pomocí sedmimílových bot. Spojí se s Brambasem, odhodlaná zbavit Honzu trůnu. Markýtce a Honzovi se v té době narodí synáček, radost mladých rodičů však netrvá dlouho. Honza odjede s kamarády na pomoc sousednímu králi, napadenému Brambasem, a do zámku se vloudí zlá Dora. Markýtce ukradne miminko, pustí je v košíku po vodě a sestru shodí ze skály. Dítě najdou dva čerti a vezmou ho s sebou do pekla, kde se brzy stane miláčkem všech, dokonce i samotného Lucipera. Štěstí v neštěstí přeje i Markýtce. Zachrání se pádem do vody a v odlehlé jeskyni na břehu se skamarádí s dráčkem, kterého tu drží Eufrozína s Brambasem, aby z něj mohli vychovat mocnou zbraň proti nepřátelům. S jeho pomocí a pomocí dračice unikne ze spárů Eufrozíny a spěchá zachránit Honzu, kterého Dora omámila nápojem zapomnění a snaží se za něj provdat. (TV Nova)

(více)

Recenze (353)

honzzicek 

všechny recenze uživatele

Pokračování pohádky o lásce i nenávisti, o jednom království a jednom pekle. Opravdu se mi druhý díl moc nelíbil, ale nebudu ho, jako někteří, úplně zatracovat. Přece jen se tam občas najde nějaké světlejší místo, dokonce i nějaký ten vtípek. Pro děti ideální. ()

Bránolog odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kostel sv. Jana na Tachovsku po nájezdu "filmařů" - zničené zbytky barokních fresek a přepatlané jakože Peklem s čerty jako vystřiženými z kulis Domu hrůzy na Matějské. Už jenom za tohle by si měli tvůrci sednout na mnoho let do basy - alespoň bychom byli ušetřeni jejich dalších opusů! ()

Baratocka 

všechny recenze uživatele

druhá část filmu je snad ještě nudnější než první část.Mám sice pana Trošku rád ale tohle se tedy opravdu nepovedlo. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

uječený, trapný, zase děcko v uječený pohádce o tom co bylo když se vzali. Troška nepochopil, že kouzlo v pohádkových vztazích spočívá v závěrečné větě "a žili šťastně až do smti" totéž udělal u princezny ze mlejna. všimněte si, že nejlepší věci, které natočil maj jeden díl. Jasněnka a Melichar, zbytek je trága. ()

Shadowrat

všechny recenze uživatele

Ztrácím se. Úplně se ztrácím v tom, co se tam děje. Uběhne mezi jednotlivými scénami pár minut nebo dní, nechápu motivaci a jednání postav a samotný příběh se mi ani po půl hodině nepodařilo v tomhle nesmyslu najít. Co to bylo?! ()

Ywwetta 

všechny recenze uživatele

JSOU SNAD VŠICHNI PROTI TROŠKOVI ZAUJATÍ. MYSLÍM SI, ŽE JE TO DOBRÝ REŽISÉR.POHÁDKY NATÁČÍ PĚKNÉ. DRUHÝ DÍL TÉTO POHÁDKY SICE NEBYL ZASE TAK DOBRÝ JAKO PRVNÍ DÍL, ALE NECHÁPU, JAK MŮŽE MÍT HODNOCENÍ TAK VELICE NÍZKÉ. ()

Související novinky

Zemřel zpěvák Karel Gott

Zemřel zpěvák Karel Gott

02.10.2019

Ve věku 80 let zemřel nejznámější a nejúspěšnější český zpěvák Karel Gott. Gott se na hudební scéně pohyboval od roku 1958, kdy se přihlásil do soutěže amatérských zpěváků. Právě tady započala jeho… (více)

Reklama

Reklama