Reklama

Reklama

Addamsova rodina 2

  • USA The Addams Family 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vyrazte na letní dovolenou s Addamsovou rodinou, kteří svým nevšedním a podivným chováním terorizují nové kraje. (Forum Film CZ)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (49)

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl nebyl žádná sláva, bohužel tento je ještě kvalitou níže. Název Addamsova rodina je tu spíš, aby podpořil prodeje lístků, mohl by to být totiž úplně random animák s excentrickou rodinkou. Příběh je jednoduchý a předvidatelný od začátku do konce. X krát viděný jinde a nezajímavý. Děti to podle mě taky příliš neohromí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem si rikal, ze narozdil od nemastnyho neslanyho prvniho dilu tohle bude slusna jizda. A ze zacatku skutecne byla, vraci se oblibeny postavy, jedna ujeta scena strida druhou a az po odjezd na vylet je to hodne fajn. Bohuzel pak se ubere na vtipech, zacne se hrat na rodinny hodnoty, zabava jde do kytek a dostaneme se nekam na uroven prvniho dilu a obcas i pod jeho uroven. Takze nakonec me spis mrzelo, ze z toho tvurci nevytezili daleko vic, naslapnuto k tomu meli. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Opět více pro děcka, než předchozí projekty, ale i tak je příjemné, že Addamsovi stále žijí. Scénář animované dvojky více méně odpovídá Hanna-Barbera seriálu z roku 1973, rodinka cestuje po Spojených státech a užívá si to. V dabingu navíc zaniká kouzlo originálního obsazení (perfektní je hlavně Bette Midler jako babča, příšerný je Snoop Dogg jako bratránek It). Ale dobře došli do cíle a člověk může plynule navázat seriálem Wednesday, který letos chystá Netflix. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Druhé dobrodružství "nejmorbidnější americké rodinky" zaostává za svým předchůdcem, a to je celkem škoda, protože Addamsovi nabízí skvělý materiál pro trochu netradiční rodinný film, v němž se nešetří černým humorem. Podobně jako u jedničky, tak i zde se vše točí okolo rodinných problémů a hledání své identity, což je vděčný, ale zároveň tuctový námět. Zpočátku si film ještě snažil zachovat typicky ponurou atmosféru, nicméně pak už se to začalo rozjíždět do příliš barevných odstínů (což byl i tak trochu problém u jedničky), přičemž člověk takřka po celou dobu věděl, jak to celé skončí. Oceňuji pár popkulturních narážek (Čelisti, Carrie a Ostrov dr. Moreaua), nicméně musím zkonstatovat, že v tomto případě byl potenciál této značky až trestuhodně nevyčerpán. Lepší dvě hvězdičky! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Menej politických názorov, viac divotvornosti, ako minule. Možno sa niektorý tvorcovia pozastavia nad tým, že pchať všetky možné, dnes nasilu módne názory a smery, nieje vždy zárukou diváckej odovzdanosti. Toto pokračovanie tak popustilo ešte viac uzdu fantázii a prinieslo o chĺpok klasickejšie poňatie. ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama