Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (269)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole. Pro všechny co závidí sportovcům jejich prachy, že je to srandička, stačí trocha talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne, že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na basket trochu malý. Film se dále snaží ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se. Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho moc nečekal a příjemně mě překvapil. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Klasické sportovní drama. Kluk z těžkých poměrů se dostává na vrchol. Nechybí mladý debílek, který se ho snaží zničit, tréninková montáž, vzestup a pád na dno, abychom se mohli znovu zvednout. Problém vidím v rozfázování jednotlivých linek a faktu, že Stanova manželka je hodně naivní, a ačkoliv se problém s časem v rodině zmíní několikrát, na konci si na něj ani nevzpomenete. Vypíchnout se musí natáčení basketbalových a tréninkových záběrů, které působily velmi dobře a ukázaly vždy to, co bylo potřeba. Adam Sandler hraje nejlepší roli za poslední roky. A závěrečná montáž s titulky? Naprosto geniální a pěkný nápad. Je to kvalitní sportovní film… máte moji pozornost. 7,5/10 ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Výborné! Športové filmy mám celkovo rád (okrem bojových), a hoci ma basketbal nikdy nejako nebavil, tak tento film bol skvelý. Pohľad prostredníctvom basketbalového skauta bol originálny a aj vďaka tomu to malo úplne inší pohľad na celý príbeh ako pri iných filmoch typu "zrodila sa hviezda". Adam Sandler sa mi v dramatických rolách páči oveľa viac ako v tých starých "sandlerovkách". Film mal výborné herecké obsadenie, v závere som bol prekvapený, koľko veľa reálnych basketbalových hviezd sa vo filme predviedla (úprimne, nepoznal som nikoho). Príbeh o objave budúcej hviezdy kdesi na streetballovom ihrisku v Španielsku bol chytľavý, a páčilo sa mi, že tu bolo ukázané, že talent bez disciplíny, pokory a psychickej stability je len polovica úspechu. Som rád, že som po dlhej dobe narazil na kvalitný športový film. 4* (nemal ďaleko ani od piatich) ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"POSEDLOST VŽDYCKY PORAZÍ TALENT." Tady má někdo rád basket (a hodně moc)... a nenávidí fotbal, ten jediný pravý, evropský (a asi taky hodně moc :-)) a na filmu to jde znát (ta láska k basketbalu, ne nenávist k fotbalu :-)). Osnova je vlastně klasická, nic objevného, kvantum osobností z NBA to ale všechno přirozeně drží nad hladinou, což u filmů ze sportovního prostředí bývá vlastně zásadní. Sandlerovi se role poměrně i daří, v dramatické rovině tradičně, nicméně jedna věc se nepodařila - mezi Adamem a Queen je naprosto nulová chemie, tohle nebylo dobré castingové rozhodnutí (rodinná linie ve filmu vůbec nemusela být). 70% ()

Floweenka 

všechny recenze uživatele

No jasně, že je to film s Adamem Sandlerem (to mluví samo za sebe). Ale nejde o romantickou rodinnou komedii, i když rodinné vztahy zde hrají svou roli, takže jsme byli ušetřeni 90% boomer humoru.  Smyšlený příběh underdog Boa vykrade co může, nepřidává prakticky nic (takže *doplň si jméno hlavní postavy z random sportovního filmu* stojí za nic, ale má talent, pak se nedaří, pak se trénuje, pak se daří, konec), přesto je to.. prostě fajn. Nová generace filmů Adama Sandlera, ve kterých se mění z laškového otce rodiny ve stárnoucího pupkáče otce, který ještě nevzdal život. Jsem zvědavá, co přijde pak. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama