Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

gombarix 

všechny recenze uživatele

Primitivní a sexistický humor kořeněný absurdními gagy - u tohoto nemusíte přemýšlet, u tohoto prostě jen chcípete smíchy a ještě s pocitem, že je to inteligentní zábava. - - Jinak teda ve výčtu herců (a vůbec v databázi) zásadně chybí Jackie Wright, neboli ten plešatý dědula... no hlavně že tam je královna Alžběta II.! ()

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Benny Hill přenesl němou grotesku do současnosti a přidal notnou dávku lascivnosti, které ale nikdy není zase tak moc a tak explicitní, že by to bylo s přihlédnutím k žánru nevkusné. Úžasně hravé a zábavné, myslím, že žádný jiný komik mi nedokáže přinést úsměv do tváře tak spolehlivě a tak rychle jako právě Benny Hill. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už som ho roky nevidel ani v TV, preto poteší novovydaná zbierka DVD s týmto excelentným komikom. Len škoda, že bez titulkov, možno neskôr. Porovnávaním s Mr. Beanom sa nikdy nevyhol, tak hovorím za seba, že Benny aj u mňa o čosi vyhráva. Jeho plieskanie po plešinkách a pomáhanie slečnám v krátkych sukniach preliezať ploty, na ktorých je bránka vždy otvorená, ma vedelo vždy rozosmiať. 100%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tenhle nadržený, přitroublý idiot mi zpříjemnil dětství. Měl-li bych vyjmenovat pár věcí, co budou mé dětství symbolizovat, Benny Hill bude mezi nimi. Na tu chytlavou melodii si často vzpomenu ještě i dnes, jeho plácání plešatého skrčka po pleši, občas použiji ve svém životě. Benny byl prostě machr... ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ač používám znělku Bennyho Hilla jako zvonění mobilního telefonu už dobrých pět let, vůbec jsem netušil, o co vlastně jde. Až nyní, když vyšlo Best of Benny Hill DVD jsem měl možnost se s Bennym seznámit a bylo to příjemné. Pravdou je, že na dnešní poměry lecos ztrácí dech, ale má to spád a výborně jsem se bavil. BTW: Už vím, kam se strefují američané, když poukazují na anglický humor, jako tupé zrychlené nahánění s policajty. :-) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno