foto

Chris Evans

  • nar. 13.6.1981 (36 let)
    Sudbury, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (92)

<< předchozí 1 2 3 4 5

Herecká filmografie

Filmy

2018 Avengers: Infinity War
Red Sea Diving Resort
2017 Spider-Man: Homecoming
Velký dar
2016 Captain America: Občanská válka
2015 Ant-Man
Avengers: Age of Ultron
2014 Captain America: Návrat prvního Avengera
Kdo věří na lásku
Noc v New Yorku
2013 Ledová archa
Thor: Temný svět
2012 Avengers
The Iceman
2011 Captain America: První Avenger
Co ty jsi za číslo?
Vpich
2010 Parchanti
Scott Pilgrim proti zbytku světa
2009 Push
2008 Street Kings
Ztráta diamantové slzy
2007 Bitva o planetu Terra 3D
Fantastická čtyřka: Silver Surfer
Holka na hlídání
Sunshine
Želvy Ninja
2005 Fantastická čtyřka
London
Nelítostná rasa
2004 Cellular
Perfektní skóre
2002 Eastwick (TV film)
2001 Bulšit
2000 The Newcomers
1999 Paper Boy, The
1995 Comic Relief (TV film)

TV seriály

2000 Opposite Sex (TV seriál)

Dokumentární

2014 Marvel Studios: Assembling a Universe
Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop! (TV film)
2004 Dialing Up 'Cellular'

TV pořady

2016 Chelsea (TV pořad)
Marvel's Captain America: 75 Heroic Years (TV pořad)
2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 The EE BAFTA Film Awards 2015 (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
87. Annual Academy Awards (TV pořad)
2014 Nickelodeon Kids Choice Awards 2014 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
86. Annual Academy Awards (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
2011 Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Noc v New Yorku

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 005)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace