Reklama

Reklama

Letiště

(seriál)
Česko, (2006–2007), 97 h 56 min (Minutáž: 44–54 min)

Hudba:

Roman Holý

Hrají:

Maroš Kramár, Anna Šišková, Zuzana Norisová, Bohumil Klepl, Zuzana Bydžovská, Linda Rybová, David Matásek, Petra Špalková, Alois Švehlík (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(118)

Obsahy(1)

Seriál Letiště navazuje na tradici seriálů z atraktivního profesního prostředí. Jak už název napovídá, tentokrát jde o místa spojená s létáním a lidmi, kteří k němu patří. V prostředí vzbuzujícím fascinaci, respekt a někdy i obavy se odvíjejí osudy lidí, pro které je létání všední součástí života. Letiště je tedy příběhem o letuškách a stevardech, o pilotech velkých i malých letadel, ale i o všech ostatních, kteří s nimi spojili život. I tito lidé pochopitelně prožívají nejrůznější vztahy, krize, profesní i osobní prohry a vítězství. Jejich životy hýbou intriky, mezigenerační konflikty, mají starosti s výchovou dětí, nacházejí jistotu v přátelství i uspokojení v práci. Hlavní postavy příběhu nás přivedou do dvou základních prostředí: dopravních aerolinek Central Airlines se základnou na pražském letišti Ruzyně a na malé sportovní letiště u Prahy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Rozděleno na dvě řady, přičemž první by si za svou nudnost, nezáživnost a až "telenovelovitost"(nová doba a nová produkce si žádá i nová slova) bez váhání zasloužila odpad!, avšak druhá řada se stala nečekaně dobrou, kdy se z nudné soap opery stal kvalitní komediální seriál v řadě momentů parodující sebe sama. Všemu kraluje nedostižný Bob Klepl, kdy role cholerického ředitele, který pomalu v každém díle mluví s ruským majitelem aerolinek jeho vlastním jazykem a v každém druhém díle hraje golf, je psaná přímo pro něj. Geniálně "tupá" postava Zuzany Norisové je pak třešničkou na dortu. ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Pokud se na to díváte v počítači a máte možnost přetahovat hluché scény, tak ten seriál není vůbec špatný. Zpočátku občas nuda, ale pak se to rozjede. Občas se najde série třeba pěti dílů které jsou nic moc, ale to nevadí. Maroš Kramár a Alois Švehlík a především Bob Klepl odvádějí vpravdě mistrovskou práci. Za Zuzanu Norisovou odvádí její práci její nohy stejně tak za Lindu Rybovou, Aňu Geislerovou a Krystýnu Novákovou. Oceňuji také výkon Anny Šiškové, ale její podání bylo občas trošku nevěrohodné. Karel Halama v podání Davida Matáska je záporák záporný a ještě zápornější. --------- Co mi ale vadilo, tak postava Tomáše v podání Vojtěcha Dyka. --------- Při psaní bakalářky to mám puštěné na okýnku asi 10x8cm v rohu obrazovky a po dvou týdnech kdy jsem sjel celý seriál přemýšlím že si to dám znova. --------- A doporučuji k očím vašim Pepu Poláška jako ratardovaného Vladimíra. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Jediný nový český seriál, který mě neuráží a který mě dokonce i zaujal. Výborná hudba, slušná režie, sympatičtí a dobře hrající herci (hlavně Kramár, Bydžovská, Špalková, Dyk). Šišková je snesitelná, jen Norisová mě hrozně irituje. Je to sice hezká kůstka (a v osobním styku příjemná holka, měl jsem tu čest), ale za tenhle "výkon" by měla viset za kšandy v průvanu. Jediným problémem je scénář. Autoři nejdříve rozehráli příběhy hlavních postav, ale pak začali uhýbat k příběhům vedlejších či dokonce epizodních postav. V některých dílech hlavní figury zcela mizí a scenáristé se zabývají jejich rodiči, příbuznými, přáteli atd. Nic proti tomu, ale mělo by to být vyváženější. A taky by mohli vymyslet trochu poutavější děj, zatím se toho moc neděje, nikomu nic nehrozí, opravdové "drámo" zatím chybí. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Po "erpéčkách" další tahoun "čtvrtého" programu .... drtikol kapitán Blatný, jehož předtucha zavání svou mystikou až Twin Peaksem, Bohoušek Kleplů, Zuzanka Norisová (ona takhle mluví normálně ??? tak pak chápu, že po ní touží další "hvězda" místního nebe, povoláním syn, David Kraus ) a spousty dalších megastár předvádějí neuvěřitelné herecké kreace a při scéně, kdy David Matásek, mimochodem všimli jste si jak od dob "ÁLÍB AGIL" tenhle umělec vyzrál ?, oznamuje tragickou událost zřícení letounu jsem v návalu emocí nemohl zadržet proud slz ... dokonalou katarzi jistí pondělí a středa ... těším se ()

hdriver odpad!

všechny recenze uživatele

Momentálně určitě ten nejdebilnější seriál jaký se vysílá v hlavním čase.Je mi upřímně líto těch 800000 lidí kteří s ním tráví večery.o tom, že někdo považuje za inteligentní vyrobit třem nebo kolika hercům vadu řeči už snad ani nemá cenu se zmiňovat...ad 7.11.- naprostá a totální sračka s plynulým přechodem do ještě větší sračky(to už ani nevim jak jinak to popsat) .ad 14.11.-a všichni jsou těhotný a Sobota je hňup. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Věra Koktová svou rolí oslavila již 60 let účinkování na plátně. (M.B)
  • Vanda Hybnerová s Pavlem Řezníčkem už po druhé tvoří manželský pár, poprvé v Živnostníkovi, kde si oba zahráli. (ČSFD)

Reklama

Reklama