Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Diskuze

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

Sign: jj to je samozřejmě pravda pravda, špatně sem to poprvé asi napsal, spíš tam mělo být můj nejoblíbenější co se soubojů týče (nejlepší určitě ne) protože porovnávat bojové styly nebo postavy z filmůje mezi sebou je važně blbost.

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Ben111: tak jako jasný taky máš pravdu, taky to máš tak jako nevím jak bych to napsal, prostě napsal si to správně, máš svého favorita, ale aspoň netvrdíš že tohle a tamto je desetkrát lepší a nebo ještě stupidnější názory a komentáře některých uživatelů jako: kam se na něj hrabe Van Damm nebo Jet Li apod... tohle je třeba čisté urážení vůbec celkového světa bojových umění, filmů herců apod. s tím se mnou musíš sluhlasit

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

Sign: porovnávat filmy,seriály mezi sebou je naprosto běžná věc a Tony Jaa v Ong baku předvedl skvělé výkony, ty další co píšeš, jejich filmy mám taky rád, Jet Li je jeden z mých nejoblíbenějších herců, ale přece můžu mít svého favorita to není žádná blbost:)

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

V dnešní době je to s Michaelem snad to nejlepší co se může v akčním bojovém filmu objevit, pak ještě zmíněný Tony Jaa nebo super rychlí Cyril Raffaeli

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

Rozhodně v dnešní době jedny z nejlepších soubojů, ale porovnávat filmy mezi ssebou je blbost kterou může udělat jen někdo nevyznalý v tomto oboru, všchno má svoje plusy, tvrdit že je to nejlepší bojový film nebo že Ong Bak je lepší, to se nedaá, Jet Li, Dinni Yen nebo hlavně Jackie Chan a jeho nejlepší souboje a filmy to vše má své plusy, Adkins je ale řezník jako prase...

Ben111

Ben111 (hodnocení, recenze)

hlavně capoeira se mě líbila,škoda že tak dopadl ten brazilčan, jinak dobrý film - nadprůměr, ale i dál pro mě zůstává nejlepším akčním bojovým filmem ong bak:)

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Ale né... :)) jak jako chceš definovat kopy z kickboxu, údery z boxu, akrobacii, wing tsun a další dohromady?? jako MarkoZaror-dó :))

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Krvavý sport je legendární arénovka... jako nejlepší arénovku bych opravdu viděl Undisputed 3...

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

O titulu "nejlepší arénový akční film" by se zde dalo i uvažovat... ;-)

Dzonny

Dzonny (hodnocení, recenze)

Nejlepší akční film posledních 20 let.Bez debat! Atkins je kurva řezník.

 (hodnocení, recenze)

Výborný film !
Jaké bojové sporty se v tomto filmu objevují? rád bych si je zkoušel na svém box. pytlíku.

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

Hlavně ať tam Adkins všem nakope prdel! ;-) Dnes jsem zhlédl opět Neporazitelný 3 a dal bych tomu s klidem 6*, fakt masakr řežba!

Elephant13

Elephant13 (hodnocení, recenze)

Lateef:Bylo by skvělé kdyby to všechno vyšlo,ale vím určitě že jestli tam bude Adkins tak to bude řežba jako Neporazitelný 2 a 3. :-) Doufám že se to bude točit v Rusku a jsem si jistý že choreografie bude promakaná jako u všech Neporazitelných. 
Kéž bych takových filmů točili víc :-)

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Tak určitě by to bylo super natočit čtvrtý díl, kde by se setkali všechny hlavní postavy z předchozích třech dílů, i když nevím, jak to chce udělat Wesley, to by se to muselo točit zase ve vězení:) ... ale pokud budou (jakože určitě budou) mít formu Scott i Michael takovou jako v předešlých filmech, beru to všema deseti... jinak konečně by měl vyjít film Re-Kill, na fanouškovských stránkách je k dispozici trailer, taková zombie řezničina... víc mne teda přitahuje další dva Adkinsovy počiny, první má být film Hijacked, kde by se měl dále objevit Dominic Purcell, Vinnie Jones a Randy Couture... Ou jé! Druhý film má název Rage of the Tiger, ale zatím není nic potvrzené, i když scénář je hotov, režírovat má Ross Clarkson (kameraman Conana, Undisputed 3 a dalších)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

skvělý film,takovýho Adkinse jsem takhle snad ještě bojovat neviděl,příběh byl dobrej,líbil se mi...a konec nečekaný :) jinak výborné souboje,můžu s přehledem konstatovat že Box se mi líbí méně než tento bojový sport spojený tipuju s kickboxem,teakwondem atd... 5* a 95%

jan152

jan152 (hodnocení, recenze)

Ano, já vím, že scénář je slátanina a blábol. Ale jako blbý teplý kulturista tomu dávám jednoznačně 5 (slovy pět) hvězdiček. Tolik svalů v pohybu člověk vidí málokdy.

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Adkins v jednom rozhovoru uvedl, že roli Boyky by mu nevadilo zopakovat několikrát. Florentine se na dotaz o natáčení U4 jenom ledabyle usmál. Nic oficiálního ještě venku není, ale na fórech se o tom diskutuje...

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Odstartoval jsem malou anketu O nejrychlejší kop s otočkou, více v profilu.

Reklama

Reklama