Reklama

Reklama

VOD (1)

Již mnoho desetiletí panuje ve vesnici Daggerhorn nelehké příměří s tamním vlkodlakem, kterému při každém úplňku místní lidé nabízejí zvířecí oběť. Obě strany dohodu dodržují, ale přesto ve vesnici panuje všudypřítomný strach. Dcera místního dřevorubce Valerie je zamilovaná do samotáře Petera, avšak její rodiče dohodli sňatek se zámožným Henrym. Milenci nechtějí ztratit jeden druhého, proto se rozhodnou pro útěk. Když se to chystají udělat, dojde k útoku vlkodlaka. Obětí je Valeriina starší sestra. Vesničané touží po pomstě, a tak povolají známého lovce vlkodlaků Solomona. Od něj se dozvídají, že nebezpečné zvíře žije celou dobu mezi nimi a může to být kdokoliv. Pátrání po jeho lidské identitě vrhá temný stín podezření na několik Valeriiných blízkých. Ona postupně zjišťuje, že má s nestvůrou zvláštní spojení, které je táhne k sobě. Vlkodlak k ní promlouvá a Valerie se mu musí vzdát, nebo každý, koho miluje, bude zabit. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (671)

Anderton odpad!

všechny recenze uživatele

Čevená kalkulka je skôr červený kalkul. Nevadia mi modernizácie klasických tém, ani cool modernizácie, avšak ak sa na takýto tenký ľad niekto pustí, takmusí vedieť prečo a musí mať silné argumentypre. Tu je ten jediný argument Twilight. Pekné obrázky sú jediným kladom tejto ťažko povedať že rozprávky, skôr metrosexuálnej rozprávanky. Oldmana nechápe nikto, ale ja nechápem ani Seyfried, ktorá má slušne rozbehnutú kariéru a dobre vie, že podobné projekty ju môžu poriadne zbrzdiť. Najväčším omylom sú bezpochyby bezkrvní mladíci, ktorí by sa viac hodili ako upíri do tretieho radu v Twighlighte. Aj takí Lautner s Pattinsonom sa na ich nevýraznosti museli dobre zabávať. Mohla to byť aspoň priznaná béčková zábava, lenže ani s tempom to nie je bohviečo a divák tak celý čas iba neveriacky krúti hlavou. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Po premiéře se z berlínské hrobky bratří Grimmů linuly podivné, šustivé zvuky. To si Jacob s Wilhelmem ošoupávali vystýlku rakví hysterickým obracením. Ani se jim, chudákům, nedivím. Mně udělat nějaká americká kráva z mého životního díla silikonovou MTV frašku pro nezletilé homosexuály, nenaleznu klid, dokud ji neumlátím svou ztrouchnivělou stehenní kostí. Ale popořadě. Karkulka je odpudivá blondýna, kterou by ani vlk nežral. Ale srát na vlka, ten není podstatný! Karkulka je totiž rozpolcena mezi dvěma slizkými Patyzóny. Jeden má obličejovou obrnu, druhý downa. Jako na potvoru ji hormonální bouře zastihne uprostřed krvavého týdne. A tak na vesnické diskotéce jen experimentuje lehkým pettingem s gayem 1. Prevence je důležitá, a tak si ten "fešák" pro jistotu přetáhne přes hlavu kondom. Aha, tak prý ne! Kondom prý neměl, rebel! On tak vypadá od přirození. Gay 2 je při tom nachytá a je z toho smutný. Tedy alespoň myslím, že to byl smutek v tom jeho retardovaném, konstantním obličeji. Ale je taky možné, že byl smutný už od začátku. A tak se všichni tři zmítají. Bloumají po vesnici a trousí tklivé, romantické dialogy, až se z toho Karkulce začne zahřívat pekáč. Na buchty. Pro babičku, samozřejmě. Z toho pečení se holka zapařila a konečně chytla toho vlka. Proto má tak vykulené oči. No zkuste běhat po lese s opruzeným konečníkem a tvářit se přirozeně! Jo, a taky v tom hrál Gary Oldman!!! Asi v Azkabanu strádal a došly mu prachy. ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Mno. Po přečtení zdejších komentářů jsem k filmu přistupovala s Krucifixem v ruce, neboť jsem očekávala další dávku "Stmívání". Milostný trojúhelník (lze-li to tak vůbec nazvat), nicméně tak daleko nezašel a dilema (lze-li to tak vůbec nazvat) mezi kovářem a dřevorubcem, tak bylo spíše doplňkovou záležitostí - já osobně bych brala kováře.;-) Vizuální stránka "Karkulky" je ucházející, nad spoře oděnými vesničany mi nicméně, vzhledem k tomu, že se příběh odehrává v zasněženém lese, zůstával rozum stát. Škoda finálního rozuzlení, určitě se dal vymyslet lepší adept na "vlka". ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Film určen fanynkám Twilight, hlavní postava navíc Edwarda silně paroduje už svým účesem. Tolik pitomých scén v jednom filmu se jen tak nevidí. Neuvěřitelně nudná režie, napětí absolutně žádné. Milostný trojúhelník vůbec nefunguje, dokonce je tady i náznak telenovely: "Tvoje sestra miluje Henryho, ale nemůže si ho vzít, protože je to její nevlastní bratr, není totiž dcera tvého otce. Henryho si musíš vzít ty", "ale já Henryho nemiluji, já miluji Petera". To ani nemluvím o akčních scénách, kde se sice rvou i ruce, ale jsou natočené neuvěřitelně vtipným způsobem, budete jen kroutit hlavou a vydržte hlavně až do závěrečného zúčtování, takhle jsem se už dlouho nepobavila. Jo a co to středověké disco a ten lehce lesbický tanec? Zkrátka takhle vypadá hodně špatný film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,, BABIČKO, PROČ MÁŠ TAK VELKÉ OČI?“ ,,ABYCH TĚ LÉPE VIDĚLA, DRAHOUŠKU“. ,,BABIČKO, PROČ MÁŠ TAK VELKÉ UŠI?“ ,,ABYCH TĚ LÉPE SLYŠELA, DRAHOUŠKU“. ,,PROČ MÁŠ TAK VELKÉ ZUBY?“ ,,ABYCH TĚ MOHLA SNÍST, DRAHOUŠKU.“..... /// ...a pak přišel myslivec a .....HOVNO. Taky mě nachytali! Vrahem totiž je zahradník! (kecám, ten se tady (asi) vůbec nevyskytuje).... Podivně udělanej svět (3D? Nesázel bych na to!). Nešťastná láska a vlkodlakem můžeš bejt ty, ty i ty (jo, i TY!). PROZRAĎ MI, KDO JE VLK?! Něco je cejtit ve vzduchu, ale nebejt tma a ticho (kolem mě), tak necejtím nic (a dávám o * míň!). Divadlo? Shakespearovská Karkulka? Prequel k Twilight? A vlk? No co myslíte? Narvali do něj kamení, zašili ho a hodili do řeky! Radši si to nechte odvyprávět od babičky. Je to lacinější a budete se víc bát! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč Karkulka chodila v červeným hábitu a co měla (místo žrádla) v košíku. 2.) Nevím co je ,,krvavej měsíc“ (měsíc! ne tejden!). 3.) Všechny babičky (který by mě mohly vyprávět pohádku) umřely. 4.) Chci vidět vlkodlaka, kterýho dělalo (zřejmě) stejný trikový studio jako ptáka Ohniváka. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • Do role Heryho tvůrci před akvizicí Maxe Ironse uvažovali nad obsazením Sama Claflina. Absolvoval dokonce i zkoušky před kamerou ve společnosti Amandy Seyfried. (Conspi)
  • Postava Petera vznikla na základě stejnojmenné postavy z hudební ruské pohádky Sergeie Prokofieva „Peter a vlk“ z roku 1936. (Conspi)
  • Do kin byl snímek distribuován pod krycím názvem Fangs of Affection. (PVi)

Související novinky

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Reklama

Reklama