Reklama

Reklama

VOD (1)

Již mnoho desetiletí panuje ve vesnici Daggerhorn nelehké příměří s tamním vlkodlakem, kterému při každém úplňku místní lidé nabízejí zvířecí oběť. Obě strany dohodu dodržují, ale přesto ve vesnici panuje všudypřítomný strach. Dcera místního dřevorubce Valerie je zamilovaná do samotáře Petera, avšak její rodiče dohodli sňatek se zámožným Henrym. Milenci nechtějí ztratit jeden druhého, proto se rozhodnou pro útěk. Když se to chystají udělat, dojde k útoku vlkodlaka. Obětí je Valeriina starší sestra. Vesničané touží po pomstě, a tak povolají známého lovce vlkodlaků Solomona. Od něj se dozvídají, že nebezpečné zvíře žije celou dobu mezi nimi a může to být kdokoliv. Pátrání po jeho lidské identitě vrhá temný stín podezření na několik Valeriiných blízkých. Ona postupně zjišťuje, že má s nestvůrou zvláštní spojení, které je táhne k sobě. Vlkodlak k ní promlouvá a Valerie se mu musí vzdát, nebo každý, koho miluje, bude zabit. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (671)

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Twilight ala Grimm, aneb všechno "grimmovsky" dobré zmizelo a všechno "twilightovsky" špatné se naopak ještě vystupňovalo. Uhlazený playboy s tunou gelu ve vlasech mě ve středověkém prostředí sice solidně bavil (nikoliv však záměrně, ale co už...) a Amandě to opravdu moc slušelo, ale na hodinu a půl to je zatraceně málo. Červená Karkulka je s prominutím tááááááááááááááákhle velká koko*ina, která může zaujmout jen svou pitomostí a naivní snahou o navázání na úspěch série Stmívání. A to jsem Catherine Hardwicke po vynikajících Legendách z Dogtownu tolik fandil. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Opravdu netuším, co má ten film mít společného s příběhem o Karkulce, ale to je asi tak nejmenší problém celého filmu. Horší je, že to celé vypadá, jakoby režisérka ani nedorazila na natáčení. Všechny scény jsou totiž neskutečně nudné a chaotické a působí to tak, že někdo herce vyhnal na plac a jen jim suše oznámil "hrajte!". Navíc bije do očí skutečnost, že se studio pokusilo natočit středověkou verzi Twilightu, což naznačuje i účes hlavního hrdiny. Naprosto nevhodně vybraná hudba jen podtrhuje dost rozpačitý výsledek. Lehkou pochvalu si zaslouží akorát tak herci a pohádková výprava. ()

Reklama

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Turbosračka! Dostal jsem k tomu omylem, nemělo se to stát. Znáte pohádku o Červené Karkulce? Tak tohle není ono. Je to o vlkodlakovi, což mě celkem i lákalo, no ale jedná se o slátaninu, která se omezuje na terorizování jakési vesnice v bůhví jaké době vlkodlakem, kterej umí mluvil, uhýbat šípům, asi aji vařit oběd, jestli neumřel, tak dnes jezdí autem. Kromě Gary Oldmana, kristepane, za co, je casting naprosto otřesnej, taková skvadra tlam se jenom tak opravdu nevidí. Pobavili mě černoští rytíři....Ty vole, no nic, jestli si tohle čtete, rychle z téhle stránky vypadnite, než přijdete o 96 minut svýho času. Ťche.....kristepáááááne... ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Nenechte se napálit úvodními atmosférickými titulky. Že je něco špatně pochopíte v třetí minutě filmu, kdy na scénu skočí namachrovaný chlapeček s nastajlovanou ofinou a udělá pózu a la Twilight (ano, jako ostatní budu i já narážet na režisérčin předchozí film, protože Karkulka ho v mnohém připomíná). Připomínám, že mně Twilight (první díl) nevadí a myslím si, že v rámci možností jako film funguje. Karkulka je ale dementní film, kde se spousta postav chová dementně, že byste je nejradši vzali po kebuli pánví (ano, mluvím i o tobě, Amando). Hlavní hrdinka je otravná, do všeho se plete a je hloupá. Její dva nápadníci jsou panáci bez charismatu (to i ten Patyzón ho má!). A Gary Oldman? Jeho postava se chová afektovaně a tak nelogicky, že jediným výsvětlením jejího chování by bylo šílenství. Ale ani na okamžik jako šílenec nevypadá (a to je Gary umí tak dobře, sakra). Hardwicková je pozérka a natočila hloupý film. Tečka. PS: Moje hvězda je za ne úplně trapnou výpravu a odhalení toho, kdo je opravdu vlkodlak. Pusťe si radši Společenství vlků. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Páčilo sa mi, ako to bolo natočené, ale príbeh mohol byť málinko zaujímavejší a uvítal by som i väčšiu dávku napätia. V porovnaní s Grimmovcami je to slabota. Gary Oldman, tradične perfektný herecký výkon, potiahol film aspoň do priemeru. Milo ma tiež prekvapila Amanda Seyfried. Inak ma film nijak zvlášť nenadchol a to priam zbožňujem tento žáner. Škoda, všetky nádeje pochoval hlúpy scenár. Film mal naviac. 50/100 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • Do role Heryho tvůrci před akvizicí Maxe Ironse uvažovali nad obsazením Sama Claflina. Absolvoval dokonce i zkoušky před kamerou ve společnosti Amandy Seyfried. (Conspi)
  • Podle traileru se tento příběh odehrává ve 14. století. V samotném filmu se však datum neobjeví. (PVi)

Související novinky

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Reklama

Reklama