Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Skoro nikdy jsem neviděl úplně celý film a pak dal méně než 2 hvězdy, nyní však nemůžu jinak. Tenhle snímek je výkradačkou Vřískotu, "jen" má horší produkci, kameru, herecké výkony, dabing, scénář, výpravu a režii. Jediné, co má nějakou úroveň, jsou zvuky a hudba (ačkoli se motivy stále opakují). Scénář bych napsal lepší, a to během polední pauzy na oběd. A ti "herci"? Nejspíše vybrali pár náhodných kolemjdoucích, protože mimo pár známějších jmen (Mejzlík, Morávková) tu všichni hrají tak tragicky, že to není možné. Mimo pár lekaček horor naprosto o ničem, s naprosto debilní (nemůžu říci slušněji) zápletkou a konečnou pointou. A těch nelogičností a chyb!!! Být to určeno jako komedie, hodnotím mnohem výše, protože jsem se v kině nasmál jako při málokterém filmu poslední doby, a nebyl jsem sám . Takže dát odpad, to by bylo moc tvrdé, jedna hvězda je zasloužená. ()

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

Perfektně obsazený. Prostě Ivetka, Šmajda a dokonce Machala? Pokud vím tak ten kretén soutěžil v nějaký reality show..No prostě slasher jak má být. A třešnička na dortu Štepán Turek. K tomu vynikající scénář, práce s kamerou, herecký výkony jedna báseň a žádná obšlehnutá hudba. Prostě film, kterej by dokázal poslat do prdele nejeden Halloween, pátek 13týho a možná i Vřískot. Pět hvězd ()

Reklama

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud počet vašich mozkových buněk převyšuje číslo jedna, zcela jistě si řeknete, proč by se někdo dobrovolně díval na film, jehož potenciál zoufalé trapnosti se začal projevovat už během porodu prababičky pana režiséra. Heh, to ještě neznáte kupříkladu takového RedAKa, jenž si libuje ve filmovém masochismu a kokotem neustále šťouchá do včelího úlu. Jsem si jist, že jednou to fakt přepísknu a moje zprzněná čivava mě najde s pěnou u huby ležet ve vlastních výkalech, zrovna když v telce poběží Kameňák pětsetdvanáct. Nebudu lhát, přežil jsem tohoto přečinu proti lidské důstojnosti jen něco přes čtyřicet minut, přesto se cítím více než kompetentní na možné riziko akutního infarktu ostatní uživatele upozornit. Kdybych měl děti, jakože nemám, tak bych je utopil, aby tohohle nemusely být náhodou svědkem. Osobně zvažuji emigraci na Pluto, protože s touto volně dostupnou píčovinou nechci sdílet jednu planetu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Halóó? Kdo je tam?......... Dvě minuty a už jsem křičel z posledního. Ano, je to České, ale ten, kdo to natočil nemá moc nakoukáno zahraničních filmů. A tím nemyslím jen Hollywood. Všechno kolem je lépe natočeno než tento rádoby český horor. Je to velká škoda, když už se do toho tolik investovalo, mělo by to mít alespoň hororovou příchuť. A ne aby divák propadal žalostnému smíchu. Je to nevyvážené, hudba hrozná, dramatizace je spíš komediálního rázu, herci příšerní a spíš čekáte jak zemřou, ale pak jste znechuceni. Zlaté Asylum. ()

Beer Ceps odpad!

všechny recenze uživatele

- 07.09.13 - Dámy a Pánové, možná si to neuvědomujete, ale tady přímo před námi leží skvost české kinematografie, který agresivně bortí všechny pomluvy o tom, že Češi už neumí natočit zábavnou komedii. Největší výgrc absolutních neherců, které (režisér) oslovil, aby natočili u něj doma pár scén do jeho nového projektu. A podařilo se! Očividně i na Ivetku bylo toho moc, když ji museli předabovat. Nejspíš chuděru našli opět doma na gauči ve své oblíbeném duševním rozpoložení mezi nebem a zemí. To by vysvětlovalo, proč házela ty PRÁZDNÉ flašky od chlastu. Vím, že mé hodnocené klame a za jinších okolností bych dal pět, (záleží na úhlu pohledu) nicméně si je tento film nezaslouží. Nemění to však nic na situaci, že kdybych se s partou kamarádu potácel společensky unavený ve dvě hodiny ráno po ulici a jeden z nich by pronesl: „Jdeme se k nám podívat na Poslední výkřik.“ Tak já bych smělým tónem vykřikl „Jo, jdem do toho!“ ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv hraje studentku, bylo hlavní představitelce Ireně Máchové bylo v době natáčení 31 let. (M.B)
  • Miro Šmajda se v celém filmu neobjevuje po boku žádných jiných herců než Petra Machaly - pouze v jediné scéně (jediná scéna Petra Machaly) a muže v zelené pláštěnce. (CROWee)

Reklama

Reklama