Reklama

Reklama

Astronaut Mark Watney (Matt Damon) během mise na Mars málem zahynul v prašné bouři. Zbytek jeho posádky planetu opustil v domnění, že je mrtvý. Ale Watney přežil a ocitne se tak omylem sám na nepřátelské planetě. Má k dispozici jen hubené zásoby a tak musí využít veškerý důvtip, invenci a technické znalosti, aby nejen přežil, ale také nalezl způsob, jak vyslat signál na Zemi, že je naživu. V okamžiku, kdy se mu to podaří, začne miliony kilometrů daleko od něj NASA a mezinárodní tým vědců neúnavně pracovat, aby dostali tohoto „Marťana" domů. Zatímco členové jeho posádky souběžně prokazují svou odvahu na téměř nemožné záchranné misi. (CinemArt)

(více)

Diskuze

max cady

max cady (hodnocení, recenze)

Matt je dobra volba,kniha mi dorazi za par dni a Ridley to urcite zvladne,jen se bijim ze film opet sestrihaji jako u Exodusu,ktery tim hodne utrpel

Elanornegra

Elanornegra (hodnocení, recenze)

_ksilt

Pri jeho tvorbe sa radsej ani velmi netesit, on uz moze len prekvapit, ale s pribudajucim vekom sa tie sance vyrazne znizuju :D :(

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

Elanornegra

Jo tak na tohle snad radsi ani nepomyslet. Doufam, ze se sebere a nebude to uplnej prusvih. Tady mu to ovsem stejne nikdo nebude mit za zle, ovsem v pripade Pomethea pokud si ho necha pro sebe se zase pul sveta jebne ;-)

na příspěvěk reagoval Elanornegra

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

Brumlik

No ja nevim, me Matt rozxhodne nepasuje do role nekoho kdo ma byt vtipnej, ale treba ma Scott trosku jinaci vizi a hlavni postavu chce ztvarnit jinak.

Brumlik

Brumlik (hodnocení, recenze)

Náhodou Matt je skvělá volba, nenapadá mě nikdo lepší. Musí to bejt někdo kdo je 40+ a vypadá inteligetně což Matt splňuje a nenapadá mě nikdo lepší:)

na příspěvěk reagoval _ksilt, Martin741

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

Docteno. Moc me potesila pocta Scootovu Alienu nekde na predposledni strance.

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

eLeR

Ja se dnes zas ke knizce po 14 dnech vratil, zvladl jsem jen par stranek cestou do prace ve vlaku a smal sem se moc u pasaze s bramborama ;-)

eLeR

eLeR (hodnocení, recenze)

_ksilt

ja som dnes dočítala :-) veľká spokojnosť a vcelku mi ani Damon nevadí ... uvidíme ako to celé vypáli, teším sa určite

na příspěvěk reagoval _ksilt

_ksilt

_ksilt (hodnocení, recenze)

Mam taky rozecteno a bohuzel mam uz jen sedesat stranek do konce, schovavam si je ;-) Vynikajici. Ovsem preobsadil bych teda Demona, ten mi do role hlavniho hrdiny nepasuje ani omylem.

na příspěvěk reagoval eLeR

Uživatel _ksilt smazal svůj příspěvek.

Martyska

Martyska (hodnocení, recenze)

Knihu momentálne čítam a nemôžem si ju vynachváliť.

Som prekvapená obsadením, Matta si nedokážem predstaviť ako arogantného Marka Watneyho, ale uvidíme. Možno prekvapí. 

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Dúfam, že s týmto kúskom si Ridley Scott opraví svoju reputáciu. Jeho posledné filmy za veľa nestáli a Exodusu neverím.

Pajky3

Pajky3 (hodnocení, recenze)

Knížka od Weira je úžasná, tak jsem zvědavej, jak dopadne její filmová podoba. Celou dobu jsem si lámal hlavu nad tím, koho bych obsadil do hlavní role, ale Matt Damon mě teda rozhodně nenapadl. No, uvidíme...

na příspěvěk reagoval eLeR

West

West (hodnocení, recenze)

Borrtex

Upřímně..? mě osobně je taky nesympatický a dost přecenovaný herec. Naposled co jsem ho viděl v Elysium tak mě naprosto nudil, Je slizskej jak žabí lejno.. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Korbitch

Souhlas, to je pro me tim, ze Mars je mala vyprahla nezajimava oranzova mrtka :DDD Taky me to nebavi, jak tam porad dokola nachazeji zivot nebo zombie :DDD

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (více)

Lord a Miller poletí do vesmíru

Lord a Miller poletí do vesmíru

18.05.2020

Režiséři Chris Miller a Phil Lord si konečně vybrali svůj příští režijní projekt. Bude jím sci-fi od autora Marťana Andyho Weira. Hlavní roli v dosud nepojmenovaném snímku pak ztvární herec Ryan… (více)

Weir, Lord a Miller chystají nový projekt

Weir, Lord a Miller chystají nový projekt

18.11.2019

Originální. To je slovo, kterým se v Hollywoodu příliš neplýtvá, o to zajímavější jsou ale případy jeho užití. Proto nám dělá radost, že vás můžeme informovat o novém originálním projektu autora… (více)

Reklama

Reklama