Reklama

Reklama

Pan profesor

(seriál)
Česko, (2021–2022), 24 h (Minutáž: 60 min)

Hudba:

Jan P. Muchow

Hrají:

Vojtěch Dyk, Beáta Kaňoková, Martin Pechlát, David Švehlík, Eva Hacurová, Matouš Ruml, Ondřej Bauer, Jana Krausová, Alžběta Zalubilová Prosecká (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V obyčejné části města sídlí ve všech ohledech průměrné a ničím výjimečné gymnázium. Navštěvují ho studenti, kteří budou pokračovat ve studiu, ale i takoví, kteří na to nemají a nakonec budou muset přestoupit na průmyslovku nebo na učňák. Chodí sem děti bohatších rodičů z okolí, protože to mají blízko, ale i studenti z horších čtvrtí a chudších poměrů. Někdy je to tu i docela drsné, když se potkají dvě horké hlavy… Většinu času je to ale v tom nejlepším smyslu slova úplně normální gympl. Až na jednoho profesora. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele sorrow k tomuto seriálu (3)

Útěk (2021) (S01E08) odpad!

Jeden ze studentů se schovává před policií z důvodu, že má být podle pravomocného rozsudku soudu i se svým mladším bráškou předán na 10 měsíců otci do Indie, jemuž byl svěřen do výchovy. Policie pátrá, ale nemůže ho najít (asi by stačilo lokalizovat mobilní telefon, který má ten hňup neustále zapnutý, dokonce si ani nevypne zvonění, ale to nikoho jaksi nenapadne). Pak se do všeho vloží Vlček s Beránkovou, zajdou na odbor sociální péče, kde promluví do duše jednomu úředníkovi, poté udělají scénu na tiskové konferenci řediteli tohoto odboru, kdy na tiskovou konferenci se dostanou v převlečení agentů (stačí přece jen nasadit sluneční brýle, ukázat legitku z knihovny a hned je ze mě agent), kdy tento ředitel pod pohrůžkou vyhubování dvou jakýchsi učitelů ze střední školy sám otevře pravomocně rozsouzený případ, asi ze své pozice zruší rozhodnutí soudu, začne úkolovat policisty, na které do telefonu řve, jakoby byl jejich nadřízený a během 30 minut se vše zvrátí a kluci do Indie letět nemusí, neboť se na letišti objeví Vlček s jakýmsi dokumentem, který asi ten člověk ze sociální péče stihl vytisknout na té tiskovce a Vlčkovi předat a všichni se tímto dokumentem hned řídí. Vždyť co je pravomocný rozsudek soudu oproti takovémuto papíru od ředitele sociálního odboru. Vrcholem všeho, to už jsem šel opravdu do kolen, je Vlček, který si na poslední chvíli zakoupí letenku do Bostonu, neboť by rád přemluvil Beránkovou k výstupu z letadla, kdy k mému údivu je do letadla opravdu vpuštěn, protože on u sebe přece celý svůj život nosí pas a zrovna si vyřídil před pár týdny i ESTU ke vstupu do USA. Ono je v tomto prosťoučkém seriálu všechno tak jednouchoučké a prosťoučké že je to k u zoufání… Opomíjím to, že v té škole se dělá vše, jen se tam neučí… ()

Brácha (2021) (S01E09) odpad!

Učitel střední školy vezme svoji třídu na exkurzi do vězení. Studenti odevzdají osobní věci, vyfasují vězeňské hadry a jsou zavřeni na celu k odsouzeným kriminálníkům, včetně asi tří dívek. Nikdo se nad tím v seriálu nepohoršuje, určitě to nevadí ani řediteli školy, ani rodičům těch dětí, ani samotným studentům, ani nikomu z vězeňské služby to nevadí. Vždyť přece je úplně normální dělat ve vězení den otevřených dveří pro střední školy. Má cenu k tomu něco dalšího dodávat??? A propos, Vlček nám povídá něco o tom, jak po 3 dnech v Bostonu bez peněz zjistil, že se dá 3 dny žít jen na gumových medvídcích, ale před odletem měl na kartě dost peněz na zakoupení letenky do USA a z Bostonu si pak dokonce přivezl hrneček a tričko? Toto odpovídá inteligenci toho seriálu… Ve škole si zásilku nových tabletů uskladní v místnosti kam každý, včetně všech studentů, leze jak se mu zachce, která se nikdy nezamyká a pak se podivují, že tablety někdo ukradl... ()

Anorexie (2021) (S01E11) odpad!

Viděl snad někdy někdo něco ještě více tak slaďoučce trapného než tohle? Vypadá to, že Dyk s Kaňokovou si budou vykat i při kopulování. Jestliže se jejich vztah dostal až tam, kde nyní je, tedy pokouší se společně o „sex“, přijde opravdu aspoň jednomu uživateli CSFD jako normalita, že si stále vykají??? ()

Reklama

Reklama