Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Děj v postapokalyptický budoucnosti příšerný, děj v přítomnosti o chlup lepší, ale stále skoro nekoukatelný. Jediný vyloženě + seriálu by se dala označit jen Paula Nunez. Sice i ta často přehrává až běda, ale alespoň je tu za pěknou mrchu, nosí podpatky a dle svých slov perfektně š***. Zbytek fakt nestojí za zmínku. Scénář je hrozný, akce neexistuje, zombie tu prakticky nejsou, na konci je wtf dinosauří aligátor, nemá to eye candy momenty, má to jen solidní hudební doprovod. Jenže když je vám všechno doslova ukradený, stejně soundtrack ničemu nepomůže. Šílenost, která byla po zásluze zrušena. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sotva průměrný zombie seriál si rovnou podřezává žíly tím, že z obsáhlé videoherní předlohy zneužívá jen pár jmen a monster, jinak ji sprostě ignoruje. Proč, sakra?! Jako nejedná se o kompletní diletantskou tragédii a nevypadá úplně marně, jenže neskonale hloupých kravin, nad kterými nikdo dospělý zjevně nepřemýšlel, protože tohle mají mladí (konzumenti Netflixu) určitě rádi a zdá se to efektní, obsahuje mraky. Hlavně však namísto atmosféry, hororu/survivalu a gore řeší (školní) trable dospívajících dcer Alberta Weskera (pominu-li naprosto zcestný casting, tak jako vždy skvělý Lance Reddick) v jedné časové linii, a umanuté utíkání a jakési hledání léku v budoucnosti zamořené nemrtvými v té druhé. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

ach jo, prokletí videoherních adaptací pokračuje a pro franšízu Resident Evil to už platí nejmíň trojnásob – viz. sice blbá ale relativně zábavná tetralogie s Millou Jovovich (ne, poslední dva díly fakt nepočítám), nicneříkající japonský animákyposlední celovečerák – protože tahle kultovní série se snad nikdy nedočká kvalitního zadaptování na filmový plátno či televizní obrazovky alá Planeta Terror.... ale jako nenáročný brakový zombie horor na večerní binge-watching ujde. Ta částečná teenage stylizace tomu fakt nesedí. Každopádně já stále čekám na to kdy se objeví Mr. X 🗿 ()

Shaddy1 

všechny recenze uživatele

To je ale breku - není to Resident Evil, hrajou tam lesby, je to nuda, není to pořádná zombie akce, špatná technická stránka, hrozné herecké výkony...fuck it. Já si to užil, převážně tu depresivní beznaděj, která byla cítit v každém dílu. Hlavní herecké duo je úplně ok, Bert Wesker válí a celkově mi to přišlo dost dobré (akční scéna v bunkru byla skvělá). Těším se na další sérii. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak dokoukáno a jako milovník herní série z toho moc nadšený nejsem. Vše je sice dobře vysvětleno, ale je to hrozně nudně natočené. Wesker mi tady vůbec nesedí. Nic člověka nenutí chtít koukat na další díl a čekat jak to dopadne. Seriál jen tak plyne až skončí. Efekty jsou zde moc pěkné a potvory známé z herní série pěkně vytvořené. Ale ty jsou opravdu jen občas. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • William Birkin byl jeden z hlavních vědců a virologů pracující pro Umbrella Corp. Spolu s Albertem Weskerem (Lance Reddick) stál za vývojem T-viru, a objevil G-virus, jež ho později sám proměnil na monstrum. (NiWi)
  • Všechny zbraně vojáků Umbrelly jsou přeplastované repliky zbraně Kriss Vector. (UncleMorty)
  • V čase 26:31 můžeme slyšet tzv. Wilhelm scream. (LUKICKK)

Reklama

Reklama