Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by bylo umění bez obětí? To záhy zjistí dvanáct nadaných studentů baletu, kteří každou hodinu každého dne věnují přípravě na své životní poslání. Strhující drama "Tanec s vášní" od uznávaného režiséra Nicholase Hytnera (Šílenství krále Jiřího) pojednává o semknuté skupince tanečníků, kteří musí obětovat svůj soukromý život a pravidelně trénovat v rámci příprav na recitál, který rozhodne o tom, který z nich nastoupí na výběrovou a velice prestižní americkou baletní akademii v New Yorku. Ve snímku se představují talentovaní profesionální tanečníci včetně Amandy Schullové, Zoë Saldanové, Ethana Stiefela, Sascha Radetsky a Shakiem Evans. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Vím, že dějově je to téměř o ničem a sledujeme jen starý známý otřepaný příběh. Zasazení do baletní školy a důraz na tanec ale přecejen přináší něco trochu víc originálnějšího. Osobně mám pro tento film trochu slabost. Závěrečná scéna je dokonalá (koho by napadlo dát Jamiroquaiovu píseň dohromady s baletem? :) ) ~(4,3)~ ()

Philippa 

všechny recenze uživatele

V Tanci s vášní je možné užít si zdařilá taneční čísla, hlavně pak finální scénu. Jak se dá ,pro někoho nezáživný balet netradičně pojmout? Tanečníci jsou opravdu špičkou, ale to zřejmě ocení ti, kdo trochu ví o čem je řeč. Dokonce se celkem i své herecké úlohy zhostili s grácií. V tomto žánru tanečního filmu je to pěkná podívaná, ale jinak okoukaný příběh, co už jsme tolikrát viděli, ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nenudila jsem se ani vteřinu. Určitě to bylo lepší než dvojka, i když ta měla chvílema víc šťávy. Pořád váhám, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, ale nakonec se přece jen přiklaním ke třem. Ten děj byl tak tupý a průhledný, že to celou dobu film bohužel kazilo. Moc balet nemusim, ale docela mě to bavilo. 60%. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to jiné než ostatní teenagerovské filmy, rozhodně tomu přidává fakt, že se tam jedná o balet a vážnou hudbu, pokud nepočítám konečně představení, kde se vše smíchalo. Každopádně příběh je podprůměrný, nic překvapujícího, konec je od začátku jasné plus na konci výchovné poučení, to si přece tvůrci nemohli nechat ujít, ale taneční scény a zkoušky baletu jsou ve filmu vážně velkým zážitkem, tak proto 3*. ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

Center Stage pro mě nevyniká jenom nezapomenutelnýma tanečníma číslama, od kterých nejdou odtrhnout oči - to, bez čeho bych si ho sotva pouštěla pokaždý, když si na něj vzpomenu, je hlavní grupa postav. Eva, Eric, Charlie, Jody, Sergei, a nakonec i Maureen a Jim. Ty to, jak spolu fungujou a hlavně se BAVÍ, prostě nehrajou. A to se dneska fakt často nevidí. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama