Reklama

Reklama

Možná přijde i kouzelník

(pořad)
  • Slovensko Možno príde aj kúzelník
Komedie / Hudební
Československo, 1982, 16x50 min

Kamera:

Petr Čepický

Účinkují:

Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jiří Korn, Zdeněk Srstka, Jiří Wimmer, Miloš Kopecký, Ondřej Havelka, Jaroslava Kretschmerová, Josef Dvořák, Jaroslav Čejka (více)
(další profese)

Zábavný cyklus Možná přijde i kouzelník se zapsal nejen do zlatého fondu televizní zábavy, ale především do paměti několika generací televizních diváků. Zásluhu na tom má především trojice jeho moderátorů Jiří Lábus, Oldřich Kaiser a Jiří Korn a jejich jedinečný humor, který uplatnili napříč každým dílem tohoto legendárního cyklu. (Česká televize)

(více)

Recenze (193)

JanPancir 

všechny recenze uživatele

Scénky jako: Těžký týden referenta Kubrta, Zkouška z dějepisu v roce 2012, Klíště, parodie na Boney M a hlavně Těžký život tělocvikáře Jaška patří k tomu nejvtipnějšímu co jsem kdy viděl, ale ani ostatní protagonisté pořadu se nenechali jen tak lehce zastínit dvojicí Kaiser, Lábus. Je jasné že vytvářet takový to humor, do nekonečna nejde a tak některé díly postrádají tu pravou dávku toho českého humoru. A hlavně pořad poznamenala účast socialistických hudebních interpretů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z klasik československé zábavy, která by rozhodně neuškodila zopakovat na nějaké té naší televizi. Alespoň by dnešní haranti viděli, čemu se říkala zábava – dneska už každý čumí na youtube, nekonečné debilní seriály a rádoby vtipné pořady uváděné Boučkem, Cibulkou, Sokolem nebo Marešem – přitom jsou to obyčejní dementi – trojka Labus, Korn a Kaiser – to byla svého času kvalita a některá čísla – scénky jsou nezapomenutelné… ()

Reklama

spiritus 

všechny recenze uživatele

Kouzelnické estrády prostě meli šmrnc.Scénky byly vtipné a svižné.Samozřejmě že to celé stálo na geniálním hereckém talentu Kaisera, kterému sekundoval Korn.Lábus je zde také nepřehlédnutelný.Když jsem byl malý na kouzelníka jsem se vždy hodně těšil, proto u mě převládá trocha nostalgie.Ale i tak dávám zasloužené 4* ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Karel Hála, Aťka Janoušková, Arnošt Kavka a Věra Nerušilová zde mají kultovní vystoupení, kde parodují Kroky Františka Janečka, samozřejmě KROKY jsou jejich doprovodná kapela, včetně Janečka, který paroduje sám sebe. Tahle parta zpívá Děti ráje, To se oslaví, Tričko, Balonek, Diskoborci. Je vtipné pozorovat, jak texty v publiku zpívají jen Horňák, Dyk a Muchová.:dd + vystoupení Srstka/Hanušová - "Čau Lásko" a Šíp & Uhlíř - parodie na disko hudbu. Ultimátní socialistická zábavička. ()

boni 

všechny recenze uživatele

Na pár opravdu výborných scének vždy připadalo strašné množství nudné vaty, ale i tak hřejivý nadprůměr televizní tvorby v oblasti zábavy. __ A ty opravdu legendární výstupy zná dnes díky YouTube snad každý, jakmile se někde objeví dvojička Jiří Wimmer - Karel Černoch… tak ihned zbystřím, neb čichám kvalitní zábavu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (27)

  • Na jar roku 1989 podpísali Jiří Lábus a Oldřich Kaiser petičný dokument vypracovaný hnutím Charta 77 v Česko-Slovensku s názvom Niekoľko viet. Načo bol už natočený 13.diel s názvom Každý má šanci stopnutý a nebol odvysielaný v televízii v plánovanom termíne v máji, ale až 9. decembra po Nežnej revolúcii. (Raccoon.city)
  • Asi najznámejšou hudobnou piesňou z celej histórie tohto programu sa stala pieseň "Čau lásko". ktorú imitovali Jaroslava Hanušová a Zdeněk Srstka. Srstkovi ponúkli účinkovať v zábavnom programe, keď priamo hral na Kavčích horách zbrojnoša. Najskôr nechcel tomu veľmi veriť, lebo v tej dobe išlo o najsledovanejší program na obrazovkách ČSTV. Spievalo sa, samozrejme, na playback, ale pohybová a prejavová stránka musela byť autentická, o čom si Srstka myslel, že stačí iba otvárať ústa. Producenti sa reálne vážne obávali, aby sa Zdeněk Srstka do toho až príliš nevžil a ako bývalý zápasník svoju spevácku kolegyňu neuškrtil. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama