Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (318)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná nuda. Jistě, bylo tam několik opravdu zajímavých momentů - vtip s "puškou pro negry", příjemně absurdní závěr, několik dalších momentů (včetně krvavého překvapení během muchlování). Ale to je pohříchu asi pět minut z hodiny a půl: dál se celým filmem táhne nuda, nelogické až směšné chování schematicky klišovitých postav, spousta zmateného pobíhání a kde nic, tu nic. A s tím, kde se vzala nákaza, jež je schopná člověka sežrat zaživa během dvou tří dnů, si taky mohli tvůrci dát víc práce. Zkrátka, na Rothovi bylo vidět, že se snaží a hodně ho to baví. Ale kromě několika klišé vlastně nic neukázal. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia študentov prichádza do menšej opustenej chaty uprostred lesa, aby si pred ukončením posledných letných prázdnin, užili poriadnu párty. S počiatku pohodová zábava sa po pár hodinách mení v boj o život, nie len so smrteľným vírusom, ktorý sa šíri lesom, ale aj miestnou sedliackou "chátrou". Niet žiadnych pochýb o tom, že Eli Roth, skutočne vie narábať s krvou a gore. Samozrejme, tak ako v jeho iných snímkoch, ani v tomto sa nevyhol svojím osvedčeným, "obľúbeným", čudesným prvkom debility. Napriek tomu, že "Cabin Fever" nie je vyslovene zlým "hixploitation", na "náš" Hostel ( ktorý je doposiaľ Roth-ov strop "úspechu" ) sa to nechytá ani omylom ( aj keď užívatelia tejto stránky majú viditeľne iný názor ) - 55% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Hostelem, tak se jedná o vynikající drama s hororovým nádechem, plné mladých nadaných herců, jejichž výkony skýtají do budoucna mnoho nadějí. A to i přesto, že to byla obšlehlá blbárna, kde nejlepší hereckej výkon podaly kozy Ceriny Vincent a u který jsem několikrát odcházel v domění, že už je konec. A za co teda těch 50%? Nevim. Mě to prostě docela bavilo. :D ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Piati americkí vysokoškoláci si chcú užiť prázdniny. Na týždeň si prenajmú chatu v horách. Nakúpia jedlo, pivo a vyrazia do prírody. Lenže ich výlet sa zmení na hroznú nočnú múru. Ocitli sa totiž na území zamorenom agresívnym biologickým výrusom, ktorý spôsobuje rýchly rozklad tkaniva a vnútorných orgánov. Nakazený jedinec umiera v ukrutných bolestiach. Krvácajúce vredy, mokvajúce vyrážky, absces, rozklad pokožky, zvracanie krvi, hnis,... "Cabin Fever" *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Byly časy, kdy Eli nebyl úplně v prdeli, aneb vítejte v Horečce srubové noci.. Hujer ze třídy Quentina Tarantina bezesporu zaslouží pochvalu za to, že nevraždí nějaký hillbilly v lacláčích, jehož sestra a matka jsou jedna a tatáž osoba, za originalitu některých scén (holení, osahávání pod dekou, harmonika) a taky za vynechání tradičních klišé šablon podobně laděných snímků, kdy první seznamovací půle je jen chozením kolem horké kaše za účelem budování nějakého vztahu na ose divák - ústřední charaktery. Tady kolem ní sice chodí taky, ale ta bohatá paleta vulgární mluvy, sobectví a buranismu mi přišla oproti jiným snímkům přirozenější. Co vám mám povídat, já měl vlastně celou dobu lehký úsměv na rtu a podpořil ho i scénář, který je místy primitivní jako výzbroj pygmejského bojovníka (kopí a tříštivé mango). A dejte už konečně někdo Dennisovi ty lívance! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Inšpiráciou Eliho Rotha k natočeniu tohto filmu bola jeho vlastná skúsenosť s vírusom napádajúcim kožu, ktorým sa nakazil pri návšteve Islandu. (Jello Biafra)
  • Film obsahuje krátku potitulkovú scénu. (EvilMatus)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama