Reklama

Reklama

Baiohazado: Desuairando

  • Japonsko バイオハザード: デスアイランド (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

D.S.O. agent Leon Kennedy je poslán zachránit uneseného doktora Taylora. Mezitím agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetřuje výskyt zombie v San Franciscu, kde se nepodařilo zjistit příčinu nákazy. Oběti mají pouze jedno společné – všichni nedávno navštívili ostrov Alcatraz. (mikki089)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (46)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby takú partičku mal k dispozícii Al Capone, z toho Alcatrazu by určite ušiel. Sanfranciskí fízli by len ťažko zastavili premožiteľov zmutovaných príšer s podobou ľudí, krabov, krokodílov a jašteríc. Nekonečná séria výbuchov a rachotiacich guľometov v kombinácii so slaboduchými dialógmi a sekanou animáciou prináša zážitok hlavne fanúšikom herných konzol, ale hlavne tým najvernejším, ktorým už evidentný ústup z kvalitných pozícií nevadí. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Všechny známé tváře na jednom místě, v jednom filmu a na jednom ostrově - co více si skalní fanoušek Resident Evil her může přát? Vlastně vůbec nic... hm... teda krom lepšího příběhu, který stál úplně za vyliž prdel a dá se říct, že je předchůdci Infinite Darkness vlastně úplně totožný. Před lety se do rukou hráčů dostal vynikající masterpiece jménem RE7, který nejen dokázal okouzlit skvelými horor prvky, ale také výborným příběhem. Proč nám tvůrci animovaných RE filmů nedopřejí něco podobného? Tohle je vesměs jenom pokračování hrozné šestky, která pomalu celou sérii zahrabala. Čtvrtou přihazuju za Jill, která se ve finále vypořádala s monstrem, jako tehdy v RE3 s Nemesisem (krásná a paměti osvěžující reference). Slabé čtyři hvězdy. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Slabý stejně jako ten poslední animák. Záporák je směšnej, akce je málo, napětí neexistuje a ani to že dali celou partu dohromady nevyužili naplno. Nepomáhá tomu ani fakt že trochu popletli časovou linku a tak ačkoliv se film odehrává v současnosti tak Jill vypadá tak jako v roce 1998 zatímco ostatní postavy zestárly normálně. Aspoň že Leoš je zase sympaticky hláškující borec a ne to sterilní veganský hovno co teď pobíhá ve hrách. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl nějaký Resident Evil co by nebyl v “modrých číslech”. Za mě obrovské plus za animaci a “casting”. Máme tu “známé tváře” (další plus). Protože mám osobní slabost pro “ostrov”, tak plusové body sbírá i výběr lokace. Na druhou stranu mi osobně dost hnula žluči scéna s motorkou (ta byla super debilní), “komáří bio-drony” na tom nebyly o moc lépe… uf. Za mě tedy solidní průměr co nijak nepřekvapil a ani nezklamal. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Píšu to vždycky a napíšu to i ted: Residen Evil animovanej se mě prostě líbí. Pokaždé to má crazy finální supermostrum, spoustu jiných monster, super postavy - klasický klaďáky, dobrýho záporáka - jeho motivace vždy vykresleny, i choreografii soubojů, spousty těžkých zbraní a líbivé CGI.. Kam se hrabe serie s M.Jovovič (teda až na první díl. Tunel k Červné královně je pro mě nezapomenutelná scéna). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Leon žertuje, že po incidentu na ostrově Alcatraz potřebuje dovolenou. Myslí přitom na to, že jeho poslední dvě dovolené byly násilně přerušeny. Poprvé ve filmu Degeneration (2008) nadřízenými a podruhé ve filmu Vendetta (2017), kdy ho Chris do konfliktu nechtěně zapletl. (mikki089)
  • Práce na filmu začaly na jaře 2020, hned po vydání videohry „Resident Evil 3“ (2020). (mikki089)
  • Chris při řeči s Jill zmiňuje postavu Pierse. Piers Nivans je jednou z hratelných postav ve hře „Resident Evil 6“. Byl vojákem BSAA, ve kterém Chris viděl potenciální náhradu za sebe sama. Piers sám sebe nakazil C-Virem při souboji s B.O.W. – HAOS. Bohužel zemřel, když se obětoval, aby se Chris dostal z podmořského výzkumného komplexu před sebezničením. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama