Reklama

Reklama

Vytoč mého agenta

(seriál)
  • Slovensko Vytoč môjho agenta
TV spot 1
Česko / Slovensko, 2024, 7 h 37 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Kryštof Hádek, Tomáš Maštalír, Martha Issová, Zuzana Kronerová, Daniel Krejčík, Sarah Haváčová, Viktória Jurištová, Thao Řípová, Klára Issová, Iva Janžurová (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Vytoč mého agenta vypráví komediální příběhy z castingové agentury. V té je každý den plný pracovních i lidských nástrah: snaha uspokojit náročné potřeby hereckých hvězd, neustálý boj s konkurencí, komplikované osobní vztahy, které se často pletou do pracovních záležitostí – to vše musí tým agentury zvládnout, a obstát tak každý den v boji, který s sebou přináší mnoho absurdních a komických situací, stejně jako dojemných momentů a opravdových lidských dramat. Jedinečnost celého projektu doplňuje velmi zábavný model, ve kterém herecké hvězdy, které agentura zastupuje, hrají samy sebe. (prima+)

(více)

Recenze uživatele Sa.sa k tomuto seriálu (7)

Epizoda 1 (2024) (E01) 

Super úvodní díl do seriálu vč obsazení ... No aspoň trochu ukazuje pozadí herců a jejich agentů... Jo uvidíme zda si udrží úroveň i do dalších dílů... Mimochodem dobře jsem se pobavil... ()

Epizoda 2 (2024) (E02) 

Tak tu máme pohřeb a soutěž dvou hereček 😀😀😀 To je nápad jak obsadit dvě herečky do filmu - udělat z nich lesby 😅😅😅 Jinak super díl... ()

Epizoda 3 (2024) (E03) 

Super díl a super duo matky s dcerou 😅😅😅 Jinak ať žije Švédsko... Njn když rám mají pořád zimu tak nechápou nás... ()

Epizoda 5 (2024) (E05) 

Super díl u kterého jsem se dobře pobavil a zasmál... Ten souboj dvou herců o hlavní roli stál za to... ()

Epizoda 6 (2024) (E06) 

Další super díl a vzplanutí dvou herců při natáčení... Konečně je zde vidět i průběh natáčení... Jinak ten konec byl fakt divoký... ()

Epizoda 7 (2024) (E07) 

Chudák Bolek... Nejdřív má oživnout z kómatu a nakonec zemře😅😅😅 To natáčení opravdu nemělo chybu a zase ukázalo kousek zákulisí... Jinak super díl... Teda ten konec byl divoký ()

Epizoda 8 (2024) (E08) 

Super konec seriálu... Ta pařba byla slušná i konec... Sice to má otevřený konec, ale to nevadí... 😉😉 Jinak výkon Dlouhého a Sokola byl fajn a radost se podívat... 😀 ()

Reklama

Reklama