Reklama

Reklama

Panika v Needle Parku

  • USA The Panic in Needle Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v New York City. Helen je mladá dívka bez domova. Hledá lásku a domov. Bobby by mohl být ten pravý - miluje ji a chce jí dát domov, jenže je narkoman a živí ho překupnictví drog a drobné kšeftíky. Ani jeho příbuzní a kamarádi neznají nic lepšího. Není se co divit, že i Helen začne brát drogy, prodávat své tělo a pomáhat Bobbymu při jeho podvodech. Mají jen jedinou možnost, jak začít znovu - rozejít se. Jenže to nedokážou. (vla_kor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Depresivní, syrový příběh bez jakékoliv doprovodné hudby, kamerových filtrů nebo významných zvratů. Film, kde si ani nevzpomenete, že Al Pacino je dnes ten uznávaný herec, že proslul hlavně díky rolím vysoce postavených mafiánů. V "Panice v Needle Parku" je totiž tak neobvykle dokumentární, nevybočující a přitom strhující, obyčejný a přitom zapamatovatelný, že z počátečního "Je to fajn kluk" brzy přejdete na "Nenávidím toho zkurvenýho bastarda". Neznám zas tolik filmů zabývajících se drogami, abych mohla porovnávat či srovnávat, znám ale jednu knihu, která má i přes lehce odlišnou příběhovou linii úplně stejný dopad a efekt na vaše podvědomí. My děti ze stanice ZOO. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Přeci jen jsem čekal víc. Možná trochu více emocí, trochu víc špíny, trochu víc dramatu. Al Pacino, ač zahrál opět samozřejmě na výbornou, je zde téměř nepřetržitě hladce oholen a jako feťák moc nevypadá. Což mi přijde u člověka na heroinu, který se živí tak jako on v tomto filmu, trochu zvláštní. Čekal bych nějaké mrtvoly, předávkování, přinejmenším opravdové absťáky, protože takhle vypadá závislost na heroinu jako takový menší problém, se kterým se dá celkem normálně fungovat... Což je samozřejmě úplně mimózní představa. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

 „VÍTE CO JE NEJVĚTŠÍ ŠLEHA? SMRT!…“   Ze začátku opatrný. Výpravnější úvod do světa šlehačů, s průvodcem Bobbym, zlodějíčkem, dealerem a feťákem. Budižkničemu protloukající se životem, stahující na svoji nic neřešící pouť životem další osoby. Cesta na lidský dno ve starým zpracování, ale s nestárnoucí aktuálností. A taky o pravý feťácký lásce…   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Drogy se mi zdaj moc drahý (a může za to Babiš!).  2.) Miluju tě, perníkáři. (hovno vole Pardubičáci!). /// Thx za titule „xpavel“ a „Theon“.                PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv film vypadá velmi přesvědčivě a absence hudby je tu plusem, jedná se bohužel v mém případě spíše o průměr. Jednak kvůli některým pasážím, které nebyly příliš napínavé a jednak kvůli dialogům, což byl největší kámen úrazu. Al Pacino ovšem vynikající! Doporučuji v originálním znění s titulky. 65% ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Onehdá nám na kalbě ve Flower City došel chlast. Když se dopila i Alpa, spiritus dilutus z lékárničky a největší mozky začaly přemýšlet, jak re-naturovat denaturák, zažili jsme si všichni krušný chvilky. Nicméně Aleš Pacička dojel na kole k benzince a tak jsme to do rána vydrželi. Nicméně po shlídnutí Needle Parku chápu, že tahle storka se asi nezfilmuje, rozhodně ne tak dobře. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Výkon Kitty Winn byl v roce 2006 časopisem Premiere zařazen mezi 100 nejlepších hereckých výkonů všech dob. (Roman.Ticka)
  • „V jedné scéně jsme měli dealovat na rohu ulice a byl tam opravdu člověk, který právě obchodoval s heroinem. Podíval jsem se na něj a on na mě. Byl jsem z toho opravdu rozrušený,“ prohlásil Al Pacino v rozhovoru z roku 1979. (stramonium)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno