Reklama

Reklama

Beyblade

(seriál)
  • Japonsko Bakuten Shoot Beyblade (více)
Japonsko / Jižní Korea, (2001–2003), 54 h 44 min (Minutáž: 20–23 min)

Předloha:

Takao Aoki (komiks)

Hrají:

Motoko Kumai, Urara Takano, Aja Hisakawa, Ai Orikasa, Naomi Nagasawa, Hóko Kuwašima, Šiho Kikuči, Juki Kaida, Juka Komacu, Ken'iči Suzumura, Takehito Kojasu (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(154)

Obsahy(1)

Před dávnými časy, kdy sport zvaný beyblading byl ještě v plenkách, se Země hemžila tvory ohromující síly. Staré časy už dávno odvál vítr Ale podstata oněch stvoření přetrvala věky a došla znovuzrození s příchodem nové éry šampionů. Monstra jsou opět mezi námi! (oficiální text distributora)

Recenze (106)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně mě překvapují japonská anime, kde snad úplně vše se snaží vypadat naprosto vykchůlovaně a überhustě. Včetně káč. Co tu ovšem naprosto chybí je jakási snaha nebýt pro nejmenší děti, na úrovni Bebe TV. Tam, kde si Pokémoni získali takovou početnou fanouškovskou základnu, tam Beyblade selhává na plné čáře. Coby "bojovné" anime je to spíš výsměch všem ostatním, coby anime jako takové je to spíš dělání špatného jména ostatním anime. Už i ti Digimoni byli trošku víc... "neodpadoví". ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem se na to díval.Tak tu začíná hodně komentářů.Obvykle pokračují větou,že toho litují,že je to blbost apod. Jenže můj komentář vypadá asi takto: Jako malý jsem se na tento seriál díval,jako na spoustu další pořadů pro děti.Ale v tomto případě nelituji,že jsem se na to díval,což je opak většiny těch případů. ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne najlepšia Beyblade séria, len neviem prečo má na CSFD najhoršie hodnotenie zo všetkých. Vysvetľujem si to nasledovne: tí, ktorým sa Bayblade páči si pozreli aj iné série a ohodnotili všetky. Tým, ktorí ho v láske nemajú ohodnotili túto sériu, prípadne ju hodili do jedného koša k ostatným beybladom a ohodnotili to odpadom. No ak dali odpadom tomuto, neviem ako by hodnotili nasledovné série, ktoré už vôbec nie sú tak dobre spracované ako táto. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdříve to byli pokémoni...nemůžu se zbavit pocitu, že spíše než o sledovanost jde opět o ještě větší snahu zbohatnout a to fetišistickou cestou přes nebohé a hloupé děti propadající takovým el stupido fenoménům. Beyblade mě celkem minulo (což se o pokémonech říci nedá :-D ). Nikdy nebudu holdovat japonskému anime a jejich stupidním opakuji STUPIDNÍM dialogům. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Pokémon, pak Digimon a nakonec Beyblade byly seriály, kvůli kterým jsem vstával v sedm ráno a to jsem spáč jako duha.Hodnotím to z dětského pohledu, protože to je seriál pro děti. Nechápu vás. Co je na tom vymývárna mozků u děcek? Žádnou politickou agitku jsem tam neviděl. Bože, ty to vidíš, jací debílci tu píšou. Asi si pustím geniálního krtečka, protože ten děckám zvyšuje IQ. :) PS: Díky těmhle seriálům většina lidí ví, že nějaké posrané anime vůbec existuje. ()

Reklama

Reklama