Reklama

Reklama

Ti druzí

  • Španělsko Los otros (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Grace žije se dvěma dětmi ve velkém domě a čeká na manželův návrat z války. Její sluhové musí dodržovat zvláštní pravidla - žádné dveře v domě nesmí otevřít dřív, než zavřou předchozí, protože děti trpí alergií na denní světlo. Starší Anne začne mluvit o jednom hrozném dni v minulosti a jakémsi chlapci, který s nimi bydlí v jejich ložnici. I Grace si pak všimne zvláštních zvuků a hlasů v domě a chce požádat o pomoc kněze. Pak se ale setká s manželem a všechno se dramaticky změní. Grace bude muset uvěřit neuvěřitelnému a postavit se strašlivé pravdě... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 151)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Pakliže někdo srovnává Šestý smysl a Ti druzí, pak je to srovnání liché. Ti druzí jsou v tomto souboji totiž Ti první. Amenábar totiž vytvořil skutečně hutnou atmosféru s opravdu překvapivým koncem. Závěrečných dvacet minut je tak lahůdkou pro filmové fajnšmekry toho nejtěžšího kalibru. A nesouhlasím s tím, že příprava na finále byla pomalá. Herecky mne zaskočily dětští představitelé i samotná Nicole Kidman. Její křik mi způsoboval opravdové mrazení zad, čímž nemyslím žádné frázovité přirovnání, ale skutečný stav věci. Tleskám! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ať žijí duchové 2 aneb každý den, každý den, k svačině, jedině, Amenábarův horor s Pyrenejí.. Šestý smysl naruby je tvořen jednoduchými prostředky, potemnělou atmosférou a překvapivou pointou postrádající však vzhledem k předchozímu ději lehkost. Já, jakožto další místní všeznalý odhalovač point, jsem již asi po deseti minutách bez problémů poznal, že dávno mrtvý je…, ten vzor okenních závěsu a nedivím se, že je ti druzí pořád odtahovali. Kidman jako lehce šáhlá maminka přesvědčivá a já bych jako ochranu před ní asi zaminoval vstup k dětem do pokojíčku.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ta velká hacienda, ve které se celý film odehrává už se předemnou ve filmu někdy objevila, nemůžu vystát tu myšlenku, že jsem jí už někde viděl..jenže kde. Každopádně i tak jsou Ti druzí výborná duchařina, pro někoho, respektive pro tiskaře obalů na dvdčka je to gotický horor, i když nevím co je na tom gotického, ale budiž, i tak je to nářez nevídaný, kterých by mohlo být jen víc a víc, protože přesně takovéhle filmy já mám rád. Nic nervydrásajícího, se zvláštním příběhem, a opravdu hodně povedeným závěrem. Právě ty závěry se mi na těchto filmech velice líbí, jsou nápadité a hlavně když už se film podobného ražení natočí, tak se většinou závěr nezkazí a vždycky dokáže překvapit. Je dost možné, že mě chvíli rozčilovala Nicole Kidman, ale později jsem s ní docela v tom domě žil, a věřil jsem jí i ty nervíky, které ke konci filmu z ní tekly proudem, a nebylo se čemu divit, ze mě tekly taky. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Spoiler v komentáři! Nicole se mi sem vůbec nehodí, ani charakter postavy, kterou reprezentuje se mi nezdál. Vsadil bych na klasiku milujícího člověka, který rozdává radost kolem sebe a né takovou semetriku. Rozzuzlení je sice parádní (něco jako Šestý smysl, takže originální to není), ale právě ten charakter Grace to tak nějak zazdil. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

They're everywhere - they say this house is theirs. Nejatmosféričtější horror, co jsem za posledních několik měsíců viděl. Téměř bezchybná filmařina, herecký koncert Nicole Kidman a bravurně vystupňované napětí s každou další sekundou. Co mne ale zaráží je konec, který není ani tak šokující, jako spíše "divný". Bez debat se ale určitě jedná o jednu z nejlepších žánrovek dekády. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Jde o první film, který dostal španělskou filmovou cenu Goya za nejlepší film, aniž by ve filmu zaznělo jediné slovo španělsky. (don corleone)

Související novinky

Horor Ti druzí se dočkají remaku

Horor Ti druzí se dočkají remaku

13.10.2020

Známý horor Ti druzí s Nicole Kidman se dočká remaku. Snímek španělského režiséra Alejandra Amenábara vyprávěl o matce a jejích dvou dětech na konci druhé světové války, kterak čekají, až se otec… (více)

Nicole Kidman a návrat k hororu?

Nicole Kidman a návrat k hororu?

16.05.2011

V několika kouscích tohoto žánru si už zahrála, ale nejlepší z nich byli bezesporu Ti druzí. A zdá se, že se s Nicole budeme opět příjemně bát. Projevila totiž zájem o hlavní roli v nadpřirozeném… (více)

Rachel Weisz se vrací do Egypta

Rachel Weisz se vrací do Egypta

15.02.2008

Ten Alejandro Amenábar je ale tajnůstkář! Tvůrce Těch druhých a oscarového Hlasu moře o sobě dlouho nedal slyšet a teď se najednou vytasí s historickou podívanou, která se s rozpočtem 73 milionů… (více)

Nicole opět vidí „ty druhé“

Nicole opět vidí „ty druhé“

19.08.2007

Nicole Kidman se po krátké přestávce vrací na plné... na plný plyn ;-). Sci-fi thriller Invaze, výpravná fantasy Zlatý kompas, erotický thriller Need a romanticko-dobrodružně-vojnový velkofilm… (více)

Reklama

Reklama