Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Paan 

všechny recenze uživatele

Bezvýhradně nejkoukatelnější díl celé série. Oproti jiným má několik výhod - Mausera s Proctorem, jsou to rozhodně zábavnější pitomci než Harris, Tackleberryho s Kirklandovou, Vinnieho Schtulmana a Zeda. Zed je zkrátka Zed =) Povinností je samozřejmě původní, starý a jedinečný dabing (platí nejen o dvojce, pochopitelně). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po úspěšném dokončení Lassardovy policejní akademie jsou čerství adepti ihned hozeni do hluboké vody (teda spíš do hlubokých sraček), neboť mají Lassardovu bratru pomoci vymýtit zločin z jeho okrsku. To samo o sobě není nikterak jednoduchá věc (ve čtvrtí řádí punkerská parta šílence Zeda), ale navíc jim klacky pod nohy docela úspěšně hází kapitán Mauser, který má zálusk na Lassardovo křeslo ... Po fenomenálním úspěchu první policejní akademie na sebe pokračování nenechává dlouho čekat. Sice je o řád méně vtipné než jeho předchůdce (smát se budete snad jen potroublému Proctorovi a Mahoneyho vtípkům na adresu kapitána Mausera), nicméně film je stále relativně koukatelný. Navíc do celé série přivádí dvě okouzlující postavičky - šílence Zeda v podání Bobcat Goldthwaita a ušlápnutého Sweetchucka v podání Tima Kazurinského. Filmu opět vévodí Michael Winslow... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšie pokračovanie v ktorom sa kadeti policajnej akadémie prvýkrát zaraďujú do radov policajtov. Objaví sa tu ale niekoľko nových postáv, ktoré sa objavia v ďalších pokračovaniach, vrátane natvrdlého pomocníka Proctora a tiež dvojica Zed a Sweetchuck. Absenciu Harrisa vyrovnávajú práve Sweetchuck a hlavne Zed. Ten je vždy veľmi vtipný a stačí mu len otvoriť pusu a zavrešťať a väčšina divákov sa láme na kolenách. Láska Tucka je tak trochu čerešničkou na torte. Mohoney ja som panna! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Kadeti se vrací tentokrát jako členové 16. okrsku. Jejich protivníkem se stává šílený magor Zed a jeho gang a také kapitán Mauser, který je stejný magor, jako v prvním díle Harris. I když kvalita šla dolů, což se projeví hlavně při finální akci, nechybí několik nezapomenutelných scén (Tacklberryho randění, Jones hrající si na Bruce Lee, Hightower a jeho vyčištění Modré ústřice, Mauserův sprchový gel). Z nových postav potěší hlavně mrňavý prodavač elektra Sweetchuck, který se v dalších dílech vrací jako polda. Celkově stále výborná zábava. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Uniformovaný blázinec pokračuje. Tvůrce v prvním díle zaujalo, že kadeti mohou být rozdílní (a neohrabaní), tudíž vytvořili pestrou směsici, z které pramenil nespočet gagů. Obsazenost těchhle sympaťáků se prakticky nemění, čerstvé absolventy akademie čeká první nasazení. A v jednom losangeleském okrsku výrazně stoupá zločinnost. Situace v ulicích se postupně přiostřuje, i pokračování je hlučnější, nápady z předešlého dílu sice recyklujeme, ale pořád je to velmi solidní. I díky někdejšímu skvělému českému dabingu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Keď sa Mahoney (Steve Guttenberg) pýta na adresu baru U krevety, tak mu do vysielačky povedia, že sa nachádza na čísle 621. Na dverách baru je však číslo 655. (Lorax)
  • Ve scéně, kdy Mauserovi (Art Metrano) vymění šampón za pryskyřici, vychází Mauser ze sprchy a je nahý. Po opuštění šaten je možné si všimnout, že má spodní prádlo nebo ručník kolem pasu. (JohnSmith)
  • G. W. Bailey (kapitán Harris z prvního dílu) se objeví na svatbě jako jeden z hostů, i když ho uvidíme jen zezadu. Je to host, kterého fotí fotograf. (HellFire)

Reklama

Reklama