Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Čo nový diel, to úpadok z celkovej kvality. Tretí diel melie strašne pomaly a v závere aj z posledného. Vtipné dialógy sú menej vtipné a polovtipné dialógy sú mega trápne. Trápnosti a nezmyselnosti tu bolo až až, dalo by sa tým vysadiť celú záhradku v Grasalkovičovom paláci. "Ó, to je ale pekne zasvinený trávnik!"... 50% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Opäť klesla kvalita v porovnaní s predchádzajúcou časťou. Ale aspoň ma stará dobrá partička dokázala pobaviť. najviac ako vždy Mahoney, takisto Jones, či vždy nejaká dáma tu ňou bola seržantka Callahanová, ale ani Tackleberry, Hooksová, Hightower či Lassard nesklamali. Ten boj dvoch policajných akadémii bol zaujímavou časťou scenára. Tento diel by som hodnotil niekde na úrovni toho v Miami, možno lepšie na takých 52%. ()

Reklama

Spock 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s oblíbenými hrdiny už nedopadlo tak dobře jako ty předešlé, film už pomalu ale jistě začíná vykrádat předešlé díly, ale přesto to ještě jde. Zed naplno projevil svůj potenciál a stává se z něj plnohodnotný policista. :-) Děj se odehrává kolem souboje dvou policejních akademií o to, která s nich bude existovat i na dále, jednu vede oblíbený Lassard a druhou naopak velmi neoblíbený Mauser. Jak to na konec dopadne? Samozřejmě dobře. V kategorii nejvtipnější scény filmu tentokrát vítězí, Zed a jeho dýchánek se slzným plynem. :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začalo to v roku 1984, keď bol natočený prvý, pôvodný film "Policajná akadémia". O rok neskôr bol vyprodukovaný druhý diel "Policajná akadémia 2" (Prvé nasadenie) a o dva roky neskôr, v roku 1986, mal premiéru snímok "Policajná akadémia 3" (Znova vo výcviku). Prvé dva diely som ohodnotil troma hviezdičkami a toto tretie pokračovanie tiež ocením rovnako. Je to taká priemerná americká crazy komédia z osemdesiatych rokov minulého storočia. Tento krát ide o to, že rozpočet nepostačuje na financovanie dvoch policajných akadémií, ktoré pôsobia v meste. Jedna z nich bude musieť byť zrušená. Riaditeľovi Lassardovi prichádzajú na pomoc bývalí absolventi, aby zabezpečili ďalšie fungovanie ich školy. Neľútostný súboj dvoch policajných akadémií bol celkom vtipný. *** ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Trojka je velmi, velmi podobná jedničce, akorát teda obrácí celý původní koncept a z kadetů jsou najednou instruktoři. Stejně tak je tu mnoho, mnoho fórů z předchozích dílů, ale vlastně to nijak nevadí, protože to pořád všechno funguje. Opět dorazí několik nových tváří, které ale nejsou moc výrazné, z kadetů tak vyčnívá hlavně bývalý záporák Zed, který tentokráte bude čichat plyn či pojídat boty...Každopádně, jsou věci, které se neomrzí a Modrá ústřice prostě pořád funguje tak jak má. "Rundu pití pro všechny - Pití je tu zdarma, vy idiote" ()

Galerie (35)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 12 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama