Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Řekl jsem prsa místo meč.“ ,,To je běžný přeřeknutí.“ Kvalitou je to podobné jako druhý film, takže vtipných momentů je méně než v legendárním prvním dílu, nové postavy už nejsou tak sympatické a ty staré mě zase přišly, že nemají co hrát. S příběhem si scénárista velkou práci nedal, soupeření dvou akademií se zvrtne na pár vzájemných naschválů a jednu zbytečně dlouhou závěrečnou honičku. Ale abych jen nekritizoval, tak kadet Zed a jeho šílené grimasy a skřeky mě pobavily velmi pěkně. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Stará tlupa předává zkušenosti nové generaci, čili repete z jedničky a díky Sweetchuckovi a Zedovi i z dvojky. Kteří to tu táhnou, i když vlastně jejich přítomnost dává velmi malý smysl. Porce osmdesátkové humorem “anarchické” zábavy, která se pomalu chystá k přeskočení žraloka, ale pořád se drží vysoko jako předchůdci. ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že úroveň těchto filmů začíná podle pravidla zase mírně klesat a filmy se horší... Ale na druhou stranu se na to stále dá dívat, je to vtipné a zábavné a docela kvalitní. Ano, trocha okopírování jedničky, provařené tváře a situace, ale co, já jsem jim to odpustila a film je vlastně docela fajn. Jen se obávám, co přinese čtyřka atd... ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Jednu akademii mají zavřít. Mauser s Proctorem škodí, co můžou, i kdyby měli o obočí přijít. S Proctorem se podíváme zpátky do Blue Oyster klubu. Zed si najde nového kamaráda pana Sweetchuka (psy s baterkami). Nakonec o všem rozhodne honička na vodě. Zed je takový milý a citlivý kluk (test v plynové komoře), ale potkat bych ho nechtěla. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Skvelé pokračovanie, v ktorom sa absolventi vracajú späť do Policajnej akadémie, aby tu pomohli s výcvikom nových kadetov svojmu komandantovi Lassardovi. Zábavné pokračovanie a asi najlepšie z policajnej akadémie. Naberanie nových "rekrútov" a súboj dvoch akadémiou o prežitie je jednoducho zábava. Stále výborná šialená komédia o vynaliezavej cool partii fízlov bojujúcich so zločinom. Tento diel má navyše pomerne originálnu zápletku. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (24)

  • V scéne, keď policajt Chad Copeland (Scott Thomson) ostrieka punčom manželku (Mary Ann Coles) komisára Hursta (George R. Robertson), je možné vidieť, že jeho manželka už mala biele šaty zafarbené na ružovo ešte pred tým, než bola zašpinená. (DJ Rocco iNc)
  • V počiatočných verziách scenára sa postava Karen Adams (Shawn Weatherly) volala Karen Hoover. (beso74)
  • V scéne, kde na vode preskočí Mahoney (Steve Guttenberg) zo svojho vodného skútru do člnu, tak bojuje s gangstrom v červenom saku, no v ďalšom zábere, kedy ho vyhodí z člnu, už gangster sako nemá. (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama