Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (501)

Matty 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařený druhý díl, který netrpí snad žádným z neduhů většiny sequelů, naopak se jedná o mnohem nabušenější podívanou. Čeho si všimnete okamžitě, je mnohem detailnější animace, díky které film nepůsobí tak „plastikově“ jako jednička. Přibylo několik zajímavých postav, přibylo dospělejších vtípků (mj. parodie na Star Wars) a také scénář je výrazně promyšlenější. Když Jessie vzpomínala na svou nešťastnou minulost, byl jsem dojat způsobem srovnatelným jenom s mála hranými filmy. Díky neustálému vtipkování, přesnému střihu a naprosto famózní „kameře“, mi Toy Story 2 připadalo jako nonstop svižná akce, které jsem neměl za zlé ani občasnou snahu o moralizování (děti, važte si svých hraček!). Na žebříčku nejlepších pixarovských filmů bych oba dva díly Toy Story zařadil hned za Auta, ty jsem však viděl pouze jednou a navíc s českým dabingem, takže brzká změna pořadí není vyloučena. 90% Zajímavé komentáře: DaViD´82, castor, numi ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Teď se rozhoduji, jestli se mi to líbilo víc než první díl nebo ne. První půl hodina určitě, ale pak jsem se už místama chvíli i nudila. I když akce tam bylo podle mě mnohem víc než jedničce. Ty nové postavy v čele s kovbojkou mě tam teda docela rozčilovali, i když kůň byl úžasnej. A pár scén tam bylo opravdu výborných, třeba jak přecházeli tu silnici v těch dopravních kuželech, to mě dostalo. No a na závěr ty nepovedené scény byli naprosto genilnální. Takže vlastně se mi to nakonec, když o tom tak přemýšlím, možná líbilo o něco víc. Asi bych tomu dala tři hvězdičky, stejně jako jedničce, ale za ty titulky přidám jednu navíc. 4* ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak poté, co mě jednička ohromila, dvojka to dokázala také, což se jen tak nestává. Ano, bylo to trochu slabší než první díl, ale Pixar stejně zkrátka umí točit animáky a tohle je jedna z jejich perel! Příběh opět docela fajn, hračky milé, animace na svou dobu neskutečně pokročilá a dobrá. Plno vtipných hlášek a situací, barvy a roztomilost na vás čiší ze všech stran. Co víc si přát? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jistě realističtější, akčnější, inteligentnější a bližší dospělému publiku než první díl. A také dojemnější. Ale lepší? Pro mě o kapku ano. Pokračování disponuje řadou drobných „vtípků“, které dětský divák neodhalí, každá postava má (na rozdíl od jedničky) své postavení a užitek pro plynutí děje, Tom Hanks (respektive jeho hlas) opět vévodí v roli kovboje Woodyho celému světu hraček (kterých je pochopitelně více než naposledy) a nápady nejsou tak okoukané. Casting byl snadný, žádná z hvězd jedničky účast neodřekla:-). Pixar měl už tehdy roku 1999 slušně našlápnuto. A úžasné je i cameo „restaurátora“ hraček z oscarového filmu našeho Jana Pinkavy Geriho hra. Triumfální jízda digitální animace!! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $90miliónovTržby USA $245,852,179Tržby Celosvetovo $485,015,179Tržby za predaj Blu-ray v USA $16,380,223 //počet predaných kusov 643,320Tržby za predaj DVD v USA $42,243,790 //počet predaných kusov 2,250,826║ Po niekoľkých vychutnaných pozretiach a za každým bol odsledovaní príbeh spapkaní s plným zaujatím, musím uznať kvality tejto rozprávky tým, že je jedna z mojich absolútne najobľúbenejších a spoločne zo Železným Obrom sú na čele obľúbenosti. ___Pixar je CGI dominant - GIGANT!!!___ Pokračovanie čo dokonca predčí príbehovo o niečo málo svojho predchodcu, je to akčnejšie, humornejšie a graficky úchvatné a to dokonca platí aj v roku 2010. A potešia aj odozvy na známe filmy počnúc Star Wars, Star Trek či Jurský park. /videl v kine 3D verziu: 100%/ ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Ve filmu se objevuje mnoho nápadů, které byly původně určené pro první díl. Jedná se například o komiks s Buzzem, výprodej hraček nebo Woodyho noční můru. (novoten)
  • Dva měsíce po začátku natáčení se chybou smazala veškerá práce, kterou za tu dobu studio na filmu udělalo. Naštěstí jedna zaměstnankyně pracovala z domova a měla tedy dostupnou kopii. (Harroc)
  • V scéne, keď skupina hračiek prechádza cez ulicu, bolo cieľom tvorcov vytvoriť extrémne zvukové kontrasty medzi pohybom a zastavením. Jedným zo spôsobov bolo stopnutie a opätovné spustenie hudby podľa pohybu hračiek a ich zastavenia. (Biopler)

Reklama

Reklama