Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (501)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvnim dilem to zacalo a druhy dil vse doved k dokonalosti. Zapletka je promakanejsi, spousta postav vyresi sve osudy, je tu spousta akce a vynikajici hudba. A do toho opet spousta bezchybnejch foru a genialni parodie Hvezdnejch Valek. Skoda, ze si film neodpustil trochu toho poucovani, co je v zivote dulezite. Nedokazu rozhodnou jesli je lepsi prvni dil nebo druhy, ani kterej mam radsi, proste na kazdym je neco. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak poté, co mě jednička ohromila, dvojka to dokázala také, což se jen tak nestává. Ano, bylo to trochu slabší než první díl, ale Pixar stejně zkrátka umí točit animáky a tohle je jedna z jejich perel! Příběh opět docela fajn, hračky milé, animace na svou dobu neskutečně pokročilá a dobrá. Plno vtipných hlášek a situací, barvy a roztomilost na vás čiší ze všech stran. Co víc si přát? ()

Reklama

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z animáků keré mali deti velice v oblibě mě se osobně omoho více líbila jednička. Dvojka je více nadupaná moderními věcmi a není tak rodinná a vtipná více se podobá akčnímu zaměření a to na tom sem velice ztrádal. Bohužel mne nenaplnil očekáváním i scénář který byla velice předvídatelný a málo originální. Takže v celku zklamání. Zlatý John Lasseter, kdyby to vzal do rukou on bylo by to jistě lepší. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Hmm, tušil jsem sice že Toy Story 2 nebude nic moc, ale tohle moje očekávání ještě dalece předčilo. V celém filmu jsem se zasmál jen u dvou scén, a to u velmi zábavného prvního výstupu perverzního hračkofila (jeho úvodní osahávání plyšového kovboje bylo opravdu.... zajímavé) a pak ještě u vcelku podařené parodie na StarWars. Zbytek filmu je jen velká nuda a šeď. A novou, příšerně otravnou a uječenou, postavu kovbojky Jessie bych nejradši nejen že zavřel do sklepa, ale ještě ten sklep zalil betonem, zavezl hlínou a nad ním postavil sklad jaderného odpadu. Jednoznačně nejhorší Pixarovský film jaký jsem zatím viděl. A to se mi jednička poměrně líbila :-( ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Našlapané pokračování, které má všechno. Starosvětskou dobrodružnou nostalgii, úžasný vtip, mistrnou animaci a zábavné žánrové odkazy. A přináší zase nový pohled na soužití hraček a jejich osudů v lidských životech. Sice bych řekl, že výrazně vtipnější je linie záchranářů s dokonalými vedlejšáky Rexem, Bramborou a Čunčou, ale i nové tváře kolem Woodyho dobře zapadnou a jeho příběh nejen obrazově zaujme (nádherná scéna s opravářem hraček), ale nakonec se výborně sleje do nápaditého akčního finále. Tahle série má vzestupnou tendenci, což z mého pohledu jen potvrdila geniální trojka. 90% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (43)

  • Scéna, kdy Rex běží za autem a Pan Brambůrek ho vidí ve zpětném zrcátku, je odkaz na Jurský park, kde T-Rex pronásleduje Jeep. (novoten)
  • Oproti filmu Toy Story: Příběh hraček (1995) došlo u třech postav ke změně obsazení v českém dabingu. U postavy Andyho Michala Bürgera nahradil Radek Škvor, u postavy Slinkyho Mirka Musila, který zemřel 14. června 1999, nahradil Pavel Rímský a u postavy Buzze Rakeťáka Pavla Soukupa nahradil Zbyšek Pantůček. Pavel Soukup postavu Buzze Rakeťáka v tomhle filmu původně sice daboval, ale nepohodl se s Polákem Mariuszem Arnem Jaworowskim, který zajišťoval umělecký dohled nad dabingem. Nebyl spokojený s výslovností některých jmen s americkou intonací a Pavla Soukupa proto nahradil právě Zbyšek Pantůček. (TomasSlach)
  • Když si Woody prohlíží časopis, kde je na titulní straně vyfocený se svým koníkem, můžeme zahlédnout datum JAN 12, 1957 (12. leden 1957), což je datum narození Johna Lassetera – režiséra tohoto filmu. (jonyyy)

Reklama

Reklama