Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

rublik05 

všechny recenze uživatele

U šestky se asi nejvíce projevuje kvalitativní propad, který sérii doprovází prakticky už od prvního dílu. Opakující se námět, nezáživné scény, dobré vtipy divák napočítá na prstech jedné ruky, bohužel už to tentokrát nezachraňuje ani kapitán Harris, ani ostatní staří známí. Všude lze zpozorovat tu scénáristickou bezradnost, neschopnost přijít s nějakým novým zajímavým nápadem. Pětka přinesla do určité míry nový, svěží vítr, v šestce to tvůrci totálně zazdili a znovu zabředli do toho stejného bahna, ze kterého se jim už bohužel nepovede vyhrabat. 2/10. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Problém je, že šestý díl se znovu opakuje. Staré známé fórky vyplývající z rozdílných povah a vlastností hrdinů. Trochu se nám opakuje i hlavní dějová linka. Ve druhém díle bojovali policisté z akademie proti gangu, nyní znovu. Jedná se tedy o úplně jiný gang, ale ve své podstatě to jiné není. Moc nerozumím tomu, proč po neúspěchu pátého dílu se filmaři pouštěli ještě do šestky a navíc do sedmičky. Zmizela celá řada notoricky známých postav a zmizela i Modrá ústřice. Jediné, co opravdu vážně táhne celý film jsou zlomyslnosti na Harrise. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nějaký vtípky jsou už sice tolikrát recyklovaný, že už nejsou příliš vtipný (Harris a židle), ale objeví se pár nápaditejch scének (rapující Hooks s Hightowerem). Docela potěší akčně laděnej závěr společně s finálníma soubojema příslušníka policie s padouchem, který maj stejný dovednosti (síla, karate nebo záliba ve zbraních). ()

Rococo 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Oproti předchozím dílům tu bylo několik vtipných scén, kterým jsem se smál. Například scéna s robotem a granátem, který zničil Harrisovo auto. Od Jonesova představení v Comedy Clubu, jsem ale čekal mnohem víc. Filmové efekty jsou na docela nízké úrovni a hodně to tam bolí. Když Harris letí na židli nebo visí na natěračském výtahu je to hodně znát. Však co bychom také chtěli od roku 89. Také to mělo docela dobrý děj. Čtyři hvězdičky na to akorát sednou. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočné a stupídne pokračovanie. Nie nesmial som sa vôbec a dopozerať to bolo utrpenie. 1* za starú partu, alebo aspoň to čo z nej ostalo. A Herris s Proctorom sú už tak otrepané, predvídateľné a trápne postavy, bez ktorých by som si vedel radšej predstaviť tento film . /20%/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)
  • V niektorých scénach je zreteľne vidieť, že hercov nahrádzajú dubléri. (GTS_PUNK)
  • Keď sú kapitán Harris (G. W. Bailey) a seržant Proctor (Lance Kinsey) na plošine, tak sa Harris pozrie dole na ulicu, na ktorej je rušno, no v nasledujúcom zábere je už ulica pod nimi iná a na ceste stojí aj autobus. (ČSFD)

Reklama

Reklama