Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// PLUS: satirické, zábavné, vtipné, komické a parodující, vše bez cenzury, Steven Seagal jako Drtikul, Ál-kulajda, jak Američani vyřešili svoji obezitu, a spousta dalších hodně trefných zpráv MÍNUS: není asi pro každého, (středo)evropan nemusí všechny narážky pochopit, je to za hranou běžných filmů, takže se to nemusí líbit každému./// Shrnutí: Během první půlhodiny jsem se smíchy málem potrhal. Ne vše je vtipné, ale trapně jsem se necítil. Bavil jsem se. Tvůrci dokonale využili Amerických slabin a nebáli se na ně poukázat a zasmát se jim./// Celkem 72%/// ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nehorázná bizarní sprška absurdity. Skeče jsou perfektní, není to jen nějaký tupý humor, ale nutí vás to se nad daným tématem zamyslet. Celkově jako film to na mě působí nevyrovnaně, ale díky jednotlivým scénkám (reportážím) mne snímek celkem zaujal. Tak si nějak sám pro sebe říkám ...ony ty Televizní Noviny na NOVĚ k tomuhle nemají moc daleko ... ()

Reklama

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej nářez! Monty-Pythonovsko-Česko-soďácké skeče v novém kabátku jednadvacátého století v podání Amíků. Kdo by to byl řekl, že si ze sebe dokážou dělat takovou prdel (ale zrovna Steven mě nedávno přesvědčil o tom, že sám sebe nebere moc vážně, takže respect, bro). Pokud máte rádi výše zmíněné politicky nekorektní party, tak vám Onion News doporučuju všema deseti (jak by řekl Brendan Laroux :-) ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to na rozmezí mezi 2-3 hvezdicek, některé gagy jsou fakt totální a člověk se baví, ale potom příjdou tak hluchá místa a trapnosti, že si člověk říká že to snad ani není možné aby se dvě takové scény potkaly v jednom filmu. Steven Seagal je úlet :o) stejně tak i narážky na černochy a bělochy co si hrajou na černochy to jsem se fakt nasmál... ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych, že jde americkou kulturu parodovat tak snadno. Některé vtípky jsou fakt přesné, některé očividně křečovité snahou pobavit za každou cenu aspoň někoho, ale naštěstí těch prvních převažuje víc. Zvlášť Steven Seagal se sebeparoduje naprosto dokonale. Musím taky pochválit parodii D&D (tady teda W&W, jo a r.i.p. Gary...). Ovšem co mě dostalo byl Pedobear v bleděmodrém. A kočičí řízky. A wiggeři. A negro community. On vlastně ten film nebyl zas tak špatný, ale myslím, že by mu líp slušelo nějaký rozkouskování (přeci jen jednotlivé scény jsou "skeče" a jediné co je spojuje je moderátor a když jsou občas prostřihy na ně v jiné situaci. Pochopitelně nemůžu zapomenout na nábor do protichůdných armád. Tak jiné a tak stejné. Závěrečný povinný proslov jsem přetrpěl a ten prapodivnej teleshopping taky. I když stálo by za to to udělat "počesku". Eva a Vašek na stříbrném plátně - no nezní to jako pohádka? Ne, máte pravdu, nezní. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama