Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tobi a Achim jsou dlouholetí přátelé. Spolu působí v jednom veslařském družstvu, spolu poprvé poznávají taje života i druhého pohlaví. Jak se však rozvíjí Achimův milostný vztah se Sandrou, Tobi si začíná uvědomovat, že jeho poměr k Achimovi je více než jen kamarádský. Soustředění veslařského oddílu a probíhající letní bouře vyhrotí vztahy mezi mladými lidmi. Specifický humor teenagerovských komedií, vycházející především z objevování sexuálního života, se proplétá s dramatem přiznání vlastní sexuální orientace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Cortes3 

všechny recenze uživatele

Já film hodnotím velmi kladně. Celý film se mi líbil, nenudil jsem se ani chvíli, nebylo to zmatený což u filmu velmi oceňuji. Vystupovalo tu přiměřené množství lidí. Celkově mám německé filmy vcelku rád. Film dokreslovala příjemná hudba a celkově scénář byl povedený, prostředí hezké. Hodnotím velice kladně. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl dost filmů o homo (pozor, teď nemyslím sapiens), ale tenhle byl asi nejvíc teplej. No vždyť to taky bylo německý, tak co jinýho se dalo čekat... No a jinak je to o tom, že to může být celkem lúzrovitý, když se přiznáte... Akorát sem si říkal: chudák holka, ona se tak trápí s gayem a přitom kdyby řekla mně... Zasmál jsem se jednou: "Dal jsem svýmu piňdourovi pěkně za uši..." Ty ero scény mi přišly dost autentický, až mi z toho bylo těžko ve vnitřnostech (nevím, jestli si to hoši taky řádně užili). Vesměs mě to nebavilo. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nic nečekal, a už vůbec ne že se budu bavit. Rozuměj gaye nemám rád, přijde mi to nepřirozený a nechutný. Ale ve stylu komedie? No dobrá dám tomu šanci. No a nakonec jsem byl mile překvapen. Herci parádně přirozený a celej film kterej hýřil barvama byl příjemnej. Překvapivě líbilo. Go west! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Láska je láska...Dva nejlepší kamarádi z nichž jedem začíná cítit k tomu druhému víc než jen přátelství. Sympatický film o prvních láskách a hledání vlastní identity zasazený do prostředí tréninkového veslařského tábora, kde se postupně příchodem letní bouře vše vyhrotí...Přirozené herecké výkony hlavních představitelů Roberta Stadlobera a Kostji Ullmanna jsou hlavním kladem nadprůměrné komediální romance, která vkusně a s humorným nadhledem líčí trampoty s dospíváním a objevováním sebe sama. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak já teda nevím jak vypadají sportovní soustředění před důležitým závodem v Německu, ale že by se na nich jen šukalo, chlastalo opejkaly buřty a trenér se na to všechno jen smutně díval o tom silně pochybuju. To byla první věc co mě přišla úplně k smíchu. Další věc, která se mě nezdála, bylo chování homíků, nevěřím tomu, že by někdo z nich byl takhle výbojnej jako nám bylo prezentováno v tomhle filmu. Velký problém jsem měl s homo scénema, samozřejmě v pořádku, že tam jsou, jen prostě že mě není příjemný na tohle koukat. Nevěděl jsem o čem film bude a kam až zajde. Smekám před hereckým výkonem těch kluků, pokud jsou to heteráči, tak své role zahráli neuvěřitelně přesvědčivě. Hlavně Robert Stadlober, to bylo fantastický. Teď jsem si přečetl, že je to bisexuál, tak to jo, protože podle mě by tuhle roli čistej heterouš nedal. Robert tomu dal prvky homo upřimnosti a emocí. Bylo mě hrozně líto tý holky, taková kočka a ona tam byla jen tak napospas a nečapala se. To jsem trpěl jak zvíře. Film velmi kvalitně řeší hledání vlastní sexuality, bohužel v naprosto nereálném a častokrát úplně zbytečně vyhroceném příběhu ve kterým vyniká herecký výkon Roberta Stadlobera. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Polská herečka Alicja Bachleda-Curuś, představující ve filmu Anke, byla kvůli přízvuku předabována Němkou Laurou Maire. (Vodnářka)
  • Voda, která ve filmu působí jako jedno velké jezero, je ve skutečnosti několik různých jezírek "sestříhaných dohromady". (Vodnářka)
  • Většina filmu byla natočena u přehrady Bevertalsperre v Severním Porýní - Vestfálsku. (Vodnářka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno