Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Tento fantasy horor má viac záporov ako kladov.  Príbeh síce je klyšovitý, ale zase naopak graduje. Efekty a spracovanie sú skôr priemerné, cítit z nich nízky rozpočet. Film je miestami nelogický...napr. na čo sa premienajú na obyčajných vlkov, ktorí vedia iba behat a kusat, ked ako ludia vedia vysoko skákat, šplhať či majú väčšiu silu. A záver mohol byt spravený určite inak. Hodnotenie: 50%

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Čekala jsem víc... ale děsně jsem se nudila, nezaujalo mě to... a vypla jsem to asi v půlce...

 (hodnocení, recenze)

Přeměna lidí ve vlky byla udělaná dobře, ale uvést, že je to horor? Mě to moc jako horor nepřipadalo

Dariuska

Dariuska (hodnocení, recenze)

Nejvíc se mi líbila přeměna,ale to utkání vlkodlaka a Aidena v kostele se mi taky moc líbilo.

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Dobrý námět i atmosféra, alemyslím si, že se z toho dalo vytěžit mnohem víc

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Dosť sa to podobá s Underworldom,ničím vynimočné,tuctové ale nie najhoršie.Pačilo sa mi ako sa pri love menili na vlkov

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Myslela jsem, že to bude daleko větší katastrofa, ale na takové jednoduché koukání to úplně stačí. Možná kdyby se scénář a všechno ostatní promyslelo do detailů, pak by to byla kvalitní podívaná =)

Virimith

Virimith (hodnocení, recenze)

Ano, film není zrovna výkvět, ale koukat se na něj dá úplně v pohodě. Nemějte stále na mysli již tolik omýlaný motiv lásky mezi dvěma rasami (popřípadě rody) a proroctví číhající v pozadí. Prostě na chvíli vypněte, užívejte si romantiku a zejména pohledy na Bukurešť, což jsem si osobně užila nejvíc z celého filmu.

paia

paia (hodnocení, recenze)

je pravda, ze Underworld to v mnohem pripomina, ale libi se mi to omezeni jen na vlkodlaky, trosku jsem doufal v nejake specialni efekty verewolofu, kdy budou napul clovek a napul vlk, ale ani tyhle premeny neurazily.

vincent

vincent (hodnocení, recenze)

Tak toto vyzerá naozaj zle. No hlavne, že to má "ultracoolový" názov. Ach jo.. na čo vlastne také filmy točia. A prečo majú upíry a vlkolaci vždy také stupídne akcenty???

petero

petero (hodnocení, recenze)

Film o vlkodlakoch s feelingom Underworldu, dospievajúce dievča sa zaľúby a tak je jej vlkodlačia identita ohrozená, scenár napísal Ehren Kruger (The Ring, The Skeleton Key).

Reklama

Reklama