Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počínaje Psycho, přes Základní instinkt až po Mlčení jehňátek, dostává hollywoodský thriller pořádně zabrat v tomto gagy nabitém filmu italského scénaristy, režiséra a herce Ezia Greggia. Mlčení šunek staví žánr thrilleru na hlavu a setkávame se v něm se spoustou parodovaných známych osobností buď ze světa showbyznysu (Michael Jackson, Sharon Stone), politiky (Bush, Clintonovi) nebo hororu (Alfred Hitchcock). Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahu. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem Kanibalem Pizzou (Dom Deluise) a ještě v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Ach, jedno veľké plus tento nepodarok má, keď niečo takéto vidím, oveľa viac si vážim vydarené paródie ako je séria Naked Gun alebo Hot Shots, ktoré sú proste aj po toľkých pozretiach vždy úsmevné. Mlčanie šuniek nie je smiešne, je to trápne. 1* však dávam za pár scénok, kde sa mi ústa našpulili aspoň trochu do niečoho, čo vypadalo ako slabý úškrn. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je fascinující, že jsem v té záplavě vtípků, narážek a odkazů nenašel alespoň deset povedených. Šermuje se situačním humorem i konverzačním humorem. Nehledí se na kvalitu, ale na kvantitu. Žádná hloupost není scenáristovi dost trapná, nebo dost provařená. Jednu hvězdičku dávám za komediální schopnosti Billyho Zanea. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy se záda nacházely na hrudi, modrá barva nebyla rozpoznatelná od červené a za vzkazy schovanými pod postelí bylo nutné vylézt na lustr, bylo pro mne velmi těžké nezasmát se některé z mlčících šunek. Pod hrozbou nabitého banánu se však musím přiznat, že nejeden fór byl i na mne příliš absurdní. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Příběh se točí kolem pátrání FBI po nebezpečném psychopatickém vrahovi. Špičkový tajný agent Jo Dee Fostar (Billy Zane) se ocitá v myšlenkovém souboji s šíleným Doctorem Animalem (Dom Deluise) a v tvrdším souboji s namyšlenými nadřízenými . Zda-li se jedná o autobus na chodbě mrakodrapu, gumový nůž v zádech, Pavarottiho v kůlně, nebo smičcové kvarteto v koupelně, je tahle bláznivá komedie nabitá vizuálními gagy a dialogovými narážkami na všechny proslulé hollywoodské thrillery minulosti i současnosti. ()

RendaVahala odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa, a to ještě dlouho budu mít výčitky svědomí, že jsem se na to vůbec díval. Mlčení šunek je prozatím nejhorší film, který jsem kdy viděl. V žádném případě nechápu Ezio Greggio, jenž toto režíroval musel se ještě sám obsadit v tomto filmu. To není dobrá kombinace. A navíc vůbec neměli na můj krásný film Mlčení Jehňátek.. Tohle parodovat nemuseli, za to je nemám rád... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Náklady na výrobu filmu činily 3 miliony $. (Benjamin-L)
  • Ve filmu se objeví fotka a plakát herce Rogera Moora, který byl představitelem třetího Jamese Bonda. (Benjamin-L)

Reklama

Reklama