Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

tron 

všechny recenze uživatele

Totálna nízkorozpočtová zúfalosť, kde vlkolakov "hrajú" obyčajné vlky! Strašné. Žiadny zmysel pre humor a z hereckých výkonov stojí za jedinú zmienku tupý model Olivier Martinez (S.W.A.T.- JEDNOTKA RÝCHLEHO NASADENIA), čo hovorí za veľa. K tomu fádna výprava, otrasné počítačové efekty, nezaujímavý scenár, logické nezmysly a definitívnou ranou tohto vlkolačieho romantického hororu je, ako málo je o vlkolakoch. Kebyže na túto nechutnú a odpornú blbú inscenáciu nejdem do kina opitý v opitej spoločnosti, asi sa zabijem. Kino Považan 2007 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to spíš takové romantický horor. přesto to něco do sebe má. Je sice pravda je to strašně předvidatelné a je hned jasný jak to asi bude pokračovat. Když se do krásné vlčice zamiluje člověk a následně se zamotává do boje s jejím rodem. Vše hodně stojí na hlavní představitelce Agnes Bruckner ,které to tu hodně sluší. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Víte co je smutný? Když je hlavní hrdinka filmu naprosto nezajímavá, vlastně nám všem může být ukradená. Smutnější je, když je hlavní hrdina grázlík v tom špatným slova smyslu, kterýho byste taky rádi oddělali. A co je nejsmutnější? Když jedinej sympaťák je hlavní záporák - s nikým jiným se totiž ztotožnit prostě nemůžete. Ovšem moc se mi líbila ta přehlídka vlků, jsou to nádherný zvířata. ()

jasse 

všechny recenze uživatele

Hm...tak tohle se paní režisérce moc nepovedlo. Sice se jí podařilo obsadit hlavní představitele (Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez), na které se dalo docela koukat, taky scenérie staré Bukurešti nebyly špatné, ale to bylo asi tak vše. Zbytek byl jen slabý odvar čehosi, co jsme už mockrát viděli... ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Konečně vlkodlačí film, který má vkusně zvládnutu proměnu člověka v bestii. Za to velký dík. A sice je Blood and Chocolate pouze jednoduchoučká romantika v dark, cool & in balení, ale jelikož není zároveň nadrámec pitomá, hrají tam ne úplně nejhorší herci a zní slušná muzika, tak se mi na to oproti původnímu předpokladu celkem hezky koukalo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama