Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Ivusha odpad!

všechny recenze uživatele

Sestra se švagrem si to vypálili a ani mě nevarovali, když jsem si to od nich půjčovala. Poté, co jsem tu hrůzu přetrpěla (resp. přetrpěla jsem asi prvních dvacet minut, pak už mi to v pokoji hrálo jen jako kulisa), mi bylo sděleno, že to vypálili jako kuriozitu toho, co se dá natočit... Asi jim to neodpustím.:-) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Adaptácia Vojny svetov od spoločnosti Asylum... Čo by fan filmári dali za to, keby mali k dispozícii aspoň takýto rozpočet a aspoň takéto triky... Lenže filmy pre Asylum málokedy robia fanovia. Aj teraz ide o rutinérske céčko, ktoré síce spočiatku zaujme svojou bezprostrednosťou, ale vzápätí sa na scéne začnú objavovať čudné postavy, tvorcovia sa snažia o presah... Kým by sa film udržal v rovine „ľudia v krízovej situácii magoria“ bolo by to ešte fajn, ale keď film preladí na náboženskú tématiku, už len čakáte, kedy toho otravného kňaza niečo zožerie – a on stále prežíva. Je pravda, že psycho scéna v pivnici bola najväčšou devízou Spielbergovej verzie, ale málokto má Spielbergove schopnosti, takže akonáhle tunajšie postavy ostanú zavalené v podzemí, film ide úplne do... A ak by som nepoznal pointu Wellsovej predlohy ani by som vlastne nepochopil, čo to tam trepú o tej besnote... ()

Reklama

Chasm odpad!

všechny recenze uživatele

Musim přiznat, že sem to nedokoukal do konce, ale vlastně ani nevěřim nikomu, kdo tvrdí, že se mu tento kousek do konce shlédnout podařilo. Impozantní "Walkers" vlastně moc impozantní nejsou, s nulovými efekty se "tvůrcům" nemohlo podařit stvořit o moc lepší věc, než tyhle trapně kreslené obří kraby, které dokážou sesmažit člověka jedním krátkým zeleným paprskem, až z něj zbyde jen ubohá kostřička, s troškou připáleného masa........ No prostě paráda! ()

TenPravy odpad!

všechny recenze uživatele

Jdu tak s kamarádem do půjčovny DVD a protože jsem minulý týden viděl Válku Světů, tak si s kamarádem řekneme, že to bude asi podobný...celý film je ve sklepě, kde občas vleze chapadlo a nějaký zmatený děda, asi na kodeinu, tam pořád cosi mluví, do toho zas chapadlo a světlo z baterky....dokoukáno do konce, jen proto, že nám nic jinýho nezbylo. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Svět už nikdy nebude takový, jako býval. Poté, co je Země napadena vetřelci, zůstává jen hrstka přeživších, kterým se daří unikat nepřátelské hrozbě. A pak je zde jeden muž, který chce bojovat... Viděl jsem kdysi docela dobrý film, který byl na motivy známé Války světů H.G. Wellse. V tom filmu bylo téměř vše, co si může divák od podobného filmu přát - spousta vizuálních vychytávek, herecké obsazení na úrovni, hudba, scénář - prostě pohoda. Bohužel to není a ani nemůže být tento film, který, ačkoliv vychází ze stejného námětu, nemá absolutně nic z toho výše zmíněného. Původně jsem chtěl dát alespoň jednu hvězdičku za snahu, ale za to, že jsem musel nasadit všechny své síly, abych tento film dokoukal (a opět si musel připomenout svůj dávný slib, že každý film, na který se začnu koukat, dokoukám i do konce) nedám nic... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama