Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

rofy

ale nejde len o to, ale tá kreslená krv tak bije do očí, až mám pocit že pozerám dáky detský seriál. Prečo nemôžu nechať klasické vybuchujúce kapsle s farbou? To vždy skvele vypadalo. "Digitálny blivajz". K tomu kukláči čo nenosia nepriestreľné vesty? Však to dá aj IQ 75 že kukláči musia mať nepriestrelné vesty, od toho to je. A ku koncu to už tak zextremnelo, všetky tie scény, že ač wanna be fun, už som len čakal kedy bude koniec

Don Pedrino

Don Pedrino (hodnocení, recenze)

Chyba v zajímavostech (Oliver se uklidní u kapely Strapping Young Lad - Zen) a ne u Motorhead - Ace of Spades...

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Tenhle film žeru... nemá někdo typy na podobně ujeté parodické akčňáky, jako je Shoot 'em Up? Perte to do mě, klidně do zpráv, díky moc :)

na příspěvěk reagoval Narcis

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Já se vážně skvěle pobavila - nářez od začátku do konce - nic není svatý. Lepší parodii jsem už dlouho neviděla. Tohle se nebere vážně ani sekundu. Pět * nedám pro pár slabších chvil. Ovšem Owen s tím jeho nasratým výrazem byl boží :-) A poslední scéna mě naprosto uzemnila. Blíží se jaro - zasadím mrkev :-) 

hrafnain

hrafnain (hodnocení, recenze)

mrkev jako vražedná zbraň? film sestavenej ze sledu rádoby drsnejch hlášek? stupidita na entou? jediný bezpečný místo uvnitř tanku M24? WTF? WTH?

JO! to jde až na kostní dřeň.

užívam si to.

rofy

rofy (hodnocení, recenze)

Výborný film, pokiaľ hľadáte akčnú, naničsanehrajúcu oddychovku. Pekná dávka akčných scén strieda scény, na ktorých sa dá dobre zasmiať (mrkva, mamičke po zadku...). Pokiaľ hľadáte inteligentný film, nad ktorým treba rozmýšľať a je dejovo uveriteľný, toto radšej nepozerajte...

na příspěvěk reagoval breeder

Rob Robinson

Rob Robinson (hodnocení, recenze)

černočerný ubercool akční film... hlavně to slovíčko akční je podstatné :-) a protože si na nic nehraje tak to má u mě za čtyři

Assassino

Assassino (hodnocení, recenze)

Film s dobrým spádem, spousta akce se skvělým podzvučením. A samozřejmě nesmím opomenout bombonek v podobě vraždy mrkví.

onlavu

onlavu (hodnocení, recenze)

totální kravina, nikomu nedoporučuju se na to dívat. těšil jsem se na konec, aby už to skončilo. nuda, nuda, trapné scény...

Lukadlo

Lukadlo (hodnocení, recenze)

Prosím vás, potřebuju nakopnout. Nevím jestli to bylo únavou, ale na konci mi ten děj totálně nedocvak... *SPOILER* Tak guvernér si nechá naklonovat děcka, aby od nich mohl transplantovat kostní dřeň, ale nakonec si to rozmyslí, protože uzavře pakt s výrobcem zbraní a bude se chtít vy*rat na zákon o zbraních?? Hele tak přece mohli ty děcka nechat na živu a bylo by všechno v pořádku, no ni??

ranto

ranto (hodnocení, recenze)

Skutočná pocta akčným filmom prelomu 80-tych a 90-tych rokov. Strelivom ani hláškami sa nešetrí a všetko je ponímané z nadhľadom. Hlavný hrdina je kombináciou plukovníka Matrixa, Jackieho Chana a MacGyvera. Čo viac si fanúšik daného žánru môže priať?

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Tomuhle říkám nenáročná zábava ! Občas sem až nevěřil vlastním očím, co všechno hlavní hrdina zvládal, od zabíjení mrkví přes zabíjení s kojencem v ruce po zabíjení při souloži.

stepanek78

stepanek78 (hodnocení, recenze)

Ano, je to jednodušší, ale na nic si to nehraje.. Pro mě jednoznačne 4*. Skvělé na odreagování. Pěkné zpracování, nemusí se přemýšlet, vtipné hlášky.. :)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

hnus nechutny hnus.. hned na zaciatku okolo krasy zrodenia sa noveho zivota sa striela.. fuj fuj fuj.. nedam odpad pretoze by to snad vyzeralo zle

B_EyE

B_EyE (hodnocení, recenze)

Film je neuvěřitelně blbej a ještě se tomu směje ... lacinej příběh v podstatě jen slepuje všechno to střílení. Ale když střílet tak pořádně, ve všech polohách a ve všech možných a nemožných situacích. Ano střílení - o ničem jiném to není. A je to dobře - snad každá kulka mě donutila se přiblble usmívat. A dokáže to i po několikerém shlédnutí.

dextrush

dextrush (hodnocení, recenze)

Neviem ako ostatným, ale mne sa tento film páčil. Ok, nebol to film, ktorý by mi vyrazil dych, ale veľmi dobre sa pozeral. Nemal žiadne hluché obdobia, vždy sa niečo dialo. Áno, samotná myšlienka filmu bola poriadne pretiahnutá za vlasy.. ale musím ešte raz povedať, že sa mi páčil. Za poslednú dobu jeden z tých lepších, ktoré som videl. Inak, naposledy som oplakal, zabitý čas pozeraním The Midnight Meat Train. Ale po filme Shot 'Em Up takýto pocit nemám.

Bennet

Bennet (hodnocení, recenze)

kamos mi asi pred pul rokem řikal: viděls Sejmi je všechny? a ja: Ne. A on no tam typek rozstreli přední sklo skoci do doavky a postrili 8 lidi. a ja: TO je naka ptakovina. Ted jsem to videl a njelepsi akcni narez co jsem kdy videl! 9/10.

april27

april27 (hodnocení, recenze)

zo zaciatku to vyzeralo ako celkom slusna parodicka akcna sranda, no potom sa to zmenilo na absurditu a totalnu akcnu blbost.

Džoudy

Džoudy (hodnocení, recenze)

Parodie na Ramba a Matrix dohromady, řádně zamixována se suchým céčkovým humorem rádoby tvrďáka v americkém stylu. Kdo má rád střílení a je mu vcelku jedno, proč, na koho a jestli je to reálně možné, pro toho je tenhle film. Nutno uznat, že se nudit nebudete. Nábojů bylo dost.

Strumpadlo

Strumpadlo (hodnocení, recenze)

Clive Owen klasika vynikajuci,dej slabucky,prazdny...Paul Giamatti fantasticky vykon,Monica Belluci dobra pichacka,ale hereckemu umeniu pricuchla tak,ako k mojim noham...a nadovsetko prepracovane jednotlive akcne scene...

Honzis

Honzis (hodnocení, recenze)

dávam jednu hvězdičku kvůli Owenovi a Bellucci. Jinak odpad. Akční scény s dítětem v ruce mi přišli opravdu hodně bizarní.

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

dopitak: Netvrdím, že Shoot 'Em Up je vážnym filmom, ale paródia? Čo konkrétne tu bolo parodizované?

Rigs

Rigs (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě pěkně překvalpil Clive to tady řeže hlava nehlava. Takovíchto odechovek při kterých člověk může vklidu vypnout by mohli dělat víc. PS. asi začnu jíst víc mrkve.

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

pro mě docela povedený film, který mě bavil... akce, dobrý frky, až tak špatné, aby to dostávalo jednu hvězdu to nebylo ;)

honza1

honza1 (hodnocení, recenze)

Film mě bavil,Clive Owen každou chvíli pronáší rádoby drsnou hlášku,všude samá akce a nádherná Monica Bellucci.Co víc dodat,jestli se chcete pobavit a vypnout,tenhle film je pro vás.Dávám 4*

nses

nses (hodnocení, recenze)

Najnebezpecnejsi mrkvovy zabijak je tu a je vo forme! Ako parodia na akcne filmy - 80 percent. Ak to berieme ako pokus o "seriozny akcnak", hodnotenie - 0 percent.

Mihail123

Mihail123 (hodnocení, recenze)

Celkom dobrý, film len mi nejde do hlavy, odkiaľ bral Owen aj pri tých najhorších situáciách mrkvu.:)

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Je v tom hodně nápadů, dobře vymyšlená akce, mírně klipový způsob režie, Hard-Rocková muzika + velká porce nadsázky. Já se bavil na výtečnou :-)

Kedar1

Kedar1 (hodnocení, recenze)

Film má zařazení "Akční-Krimi-Drama". Já se ale náramně bavil, takže by tam mělo být komedie. Nevím jestli to byl záměr, ale fakt jsem dost smál :))

Dervyl

Dervyl (hodnocení, recenze)

Fakt hustej filmek ,po dlouhé době natočený fakt super film není mu co vytknout prostě super podívaná

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Väčšiu pičovinu už nevedeli natočiť? Ale ako zábava super skoro som sa spadol zo stoličky.

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnocení, recenze)

Clive Owen zostrelujuci parasutistov za muziky AC/DC! Paradne vtipny film, bavil som sa celych 80 minut.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

D.I.G: ee, klasicky.. Lepší než z být laborky, že... Ale má to co dočinění s tímto špatným filmem? :-))

Jardys88

Jardys88 (hodnocení, recenze)

Opravdu jeden z nejlepších a nejvtipnějších filmů co jsem za poslední dobu viděl....válel jsem se smíchy a stylovost zabíjení + neuvěřitelné hlášky jsou ty dvě nejlepší věci co můžou být

D.I.G

D.I.G (hodnocení, recenze)

Renton ......ty si asi musel ísť von cisárskym rezom, pretože niečo tak namyslené sa cez piču neprepchá:-))))

sefrak

sefrak (hodnocení, recenze)

jeden dlouhý videoklip,akční pecka se všemi klišé.zkrátka jen zábava přesně to na co jsem měl včera náladu. myslím že v tom bylo dost nadsázky např pasáž s riffem z Bonda .....výborná kamera a střih ,charizma Owena to není málo

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

Nj, už se začínám smiřovat s tím, že tenhle opus červenej nebude. Shame. :()

teutates

teutates (hodnocení, recenze)

Tento snímok nieje vôbec zlý!Ak by som ho porovnal zo Zastav a neprežiješ(tak u mňa vyhráva Sejmi je všechny!)

Slavomír

Slavomír (hodnocení, recenze)

Neodporúčam púštať si soundtrack zo Shoot Em Up v aute.Môže sa dostaviť nutkanie silnejšie stlačiť plyn a bude vás to ťahať kľučkovať pomedzi ostatné autá:-)

Mertax

Mertax (hodnocení, recenze)

Jéé, ono se jde na pivo, jo?:) No výborně:) Pájo, nezapomeň vzít i mrkev pro mě! Už ste někdo slyšel soundtrack? Není to sice nic závratného, ale můžu doporučit, k těm scénám se prostě hodí výborně.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Jedna hvězdička (standardně, matematicky 20%) může reprezentovat dejme tomu i 22%. Takže je tuu na ty současné segalovky pořád odpad, resp. 21 procentních míst POD Shoot Em Up :-))
Kruci, teď jsem si všiml, že zde není žádná rozporuplná recenze! Všechny (dosavadní) jsou jen středoproudé, bez větší míry nadšení či zatracení. Škoda, tento film by si zasloužil pestřejší škálu odborného názoru. Nebo všem recenzentům chutná film stejně a rozporuplně je přijat jen diváky?

Kaka

Kaka (hodnocení, recenze)

Novy Seagal - to je ukazka velmi velmi spatne a lacine natocenych akcnich filmu. Co se ovsem tyce demence, Shoot suverenne ruluje. A o nadhled tady fakt nejde. Snazil jsem se co to slo, ale nedalo se to :)

Reklama

Reklama