Reklama

Reklama

Krokodýl zabiják

  • Itálie Killer Crocodile (více)

Obsahy(1)

Smrt čeká v džungli... Je velký a hladový. Neprostupná džungle je velmi vhodným nelegálním úložištěm radioaktivního odpadu. Ten má ale dopad na vše kolem - včetně jednoho krokodýla, z nějž se tak vyvine dokonalý gigantický zabiják. Jeho hlad je úměrný jeho velikosti, proto vyráží na krvavou pouť za čerstvým masem! (oficiální text distributora)

Recenze (42)

matestlust odpad!

všechny recenze uživatele

To ať se na mě nikdo nezlobí,ale u tohohle kousku už nejde přihlédnout ani na rok výroby...Tohle byla prostě naprostá debilita s totálně gumáckými herci, kroklodýlem,který vypadal jako sádrová figura,ani gore zde nebylo povedené...Dialogy víc než záchodové...Marně jsem na tom hledal alespoň něco,co by stálo za jednu hvězdu.... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se dost těšil, Angelis který si udělal krokodýla prakticky sám ho udělal pěkně, jo každej může namítat že je divnej a špatnej, ale každej musí uznat že ho udělal šikovně. Jen bych možná čekal více atmosféry která se nekonala, a hlavní hrdina mi přijde jak neohrožený krokodýl Dundee. Ale co já se bavil, i když dvojka je taková více divočejší. ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Krokouš zmutoval a žere každého, kdo vleze do jeho teritoria. Čekal jsem horší film. Model krokodýla není zas až tak špatný, tedy do té doby, než otevře tlamu. Rozhodně ale působí děsivěji než v dnešní době různé počítačově upravené obludy. Toto zjištění je k zamyšlení a já nabádám režiséry, aby se vydali jinou cestou, než tou, kterou se rozhodli jít. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Je to taká letná cheesy pohodička. Tvorcovia občas vykúzlia serióznu atmošku, dajú vyniknúť tropickému prostrediu a pomerne dobre vyzerajúcemu krokodílovi, ale stále akoby zaradia spiatočku a urobia film viac cheesy. Chcelo by to viac gore, viac útokov krokodíla, Sacchetti kedysi písal bombastické horory, napríklad pre Fulciho, ale tu mal asi producentami zviazané ruky. Každopádne, zábava to je a finálne zúčtovanie s titulným monštrom je asi najlepšie a najzábavnejšie v histórii animal hororov! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Tehdy ve třinácti nebo čtrnácti letech to byl opravdu zážitek, na který jsem koukal zpoza pokrčených nohou přitisknutých k obličeji, sedíce v křesle pod dekou. Bylo to napínavé, mělo to exotické prostředí a hlavně obrovského, ale fakt obrovského krokodýla. V hlavě mi utkvěl především závěr, kdy hlavní hrdina stojí na hřbetě té příšery, bodá do ní kopím a pomalu se i s ní potápí a pak úplný konec, kdy loď propluje záběrem a kamera se zaměří na cosi v džungli... to mě vždycky mrazilo. Dnes bych to s posměškem odpískal, ale tehdy se mi to zdálo jako nejlepší monster film. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen současně s jeho pokračováním Killer Crocodile II (1991). (hladass)

Reklama

Reklama