Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

tombac 

všechny recenze uživatele

Když jsou mi veškeré postavy ve filmu totálně u zadku, interakce mezi nimi je místy příšerná, opakované tajtrlíkování s klíči už spíše připomíná dementní variaci Pevnosti Boyard, jediná past již nemá čím překvapit a celé to směšné, vyčpělé a nesmyslné divadýlko vypadá ještě laciněji než předchozí díly, nemá stále více zrezivělejší a tupější Pila daleko k odpadu. Ten nedávám proto, že potenciál k pádu na úplné dno odpudivého komerčního humusu tu pořád je. Ale ten už nejspíše beze mě... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +napětí, zpracování, skvělé hudební téma na závěr -možná až moc krátké, postavy měli být více představeny/// Kupodivu jsem se dostal k pátému dílu, aniž bych předtím viděl 2,3 a 4. Proto jsem měl při sledování jistý handicap. Přesto jsem se na to dokoukal a věru zas tolik jsem se v ději neztrácel. Dobrá atmosféra a zajímavý závěr tomu jen napomohli. Jsem zvědav jestli přehodnotím po zhlédnutí předešlích dílů./// Celkem 70%/// ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Séria pokračuje. Keď som ju po tretej časti už pochovával, tak prišlo prekvapenie v podobe časti predošlej a ani piata časť nie je na zahodenie. Keby si séria udržiavala aspoň takúto priemernú kvalitu, tak by som bol spokojný. Brutalita uspokojí nadšenca krvavých kúpeľov a hlavne fanúšika celej série. Naozaj je dôležité aspoň trošku ovládať súvislosti predošlých dielov, našťastie ročné prestávky medzi nimi sú naozaj dosť dobre navrhnuté tak, aby si divák zapamätal aspoň ich hrubé obrysy. Hneď na začiatku, keď som mal ešte v ruke ovládač, Jigsaw predniesol svoje obvyklé 'make your choice' a ja som rád, že som nestlačil tlačítko stop. 60%. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Clouser: 1. Trap Attacks - Charlie Clouser ,2. True Believer - Testament ,3. Death And Destruction - Ministry ,4. What's Next - Filter ,5. Thanks Again, Again - Almighty ,6. The Banishment - Prong ,7. The Dawning Of Doom - Die Krupps ,8. Power Player - Clutch ,9. ugLi - Skinny Puppy ,10. Strangers - William Control ,11. Unlaced - Emilie Autumn ,12. Blood And Music - Fixmer/McCarthy ,13. Wizard Of Sextown - Revolting Cocks ,14. Date Of Expiration - Funker Vogt ,15. What It Takes - Charlie Clouser , ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po pátý a zase o stupeň hůř a vlastně zase to samý. Je sice sympatický, že to tentokrát víc chtěli dávat do tý detektivní roviny, jenže to by nesměla bejt tak stupidní. Vždyť jenom fakt, že Jigsaw furt zanechává obětem ty svoje malý kazetky ( to musel bejt v elektru velkej účet), i když je docela dlouho po smrti a oběti tam dojdou vlastně náhodou. Navíc o to víc je vidět, že ty všechny pastičky už jsou hodně neoriginální a vlastně zbytečné a na efekt. A tam kde v minulých dílech aspoň trochu zaujala pointa, tak tady to ještě více pohřbí, protože mi ten konec došel asi po půl hodině, ale řikal jsem si, že tak blbý to snad nebude. Bohužel bylo a bude ještě hůř, páč šestka je tu coby dup. Přijde s ní už čistej odpad? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • Julie Benz (Brit) byla natolik ovlivněna intenzitou svojí role ve filmu (zejména strašlivým vyvrcholením), že z toho měla noční můry. (ČSFD)
  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama