Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze uživatele berusche k tomuto seriálu (1)

Tajný deník call girl (2007) 

Upíří deníky? Ne, to je prej zas něco jinýho. No Bello Bello, upřímně musím říct, že já bych ti nedala ani dvacku (v korunách má drahá). Nemá to bohužel patřičný odstup se špetkou životního cynismu a profesního nadhledu, který by to tolik potřebovalo a který bychom asi očekávali. Chybí tomu náboj, což je patrné po prvních dvou sériích, kdy začnete mít pocit, že jako dobrý, ale....ale na Sex ve městě z Londýna slabé. Není to ani pořádná reklama na šaty a boty, tfuj. A hlavní hrdinové jsou nehezcí a nedůvěryhodní. Šokující ani náhodou, zábavné jen v momentech, o sexu se taky nic nového nedozvíte. Škoda zmařeného potenciálu? ()

Reklama

Reklama