Reklama

Reklama

Tajný deník call girl

(seriál)
  • Velká Británie Secret Diary of a Call Girl
Velká Británie, (2007–2011), 12 h 6 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Lucy Prebble

Hrají:

Billie Piper, Iddo Goldberg, Cherie Lunghi, Callum Blue, Gemma Chan, James D'Arcy, Eileen Essell, Matt Smith, Sara Stewart, Colin Michael Carmichael (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(32)

Obsahy(1)

Secret Diary of a Call Girl je britský drama/comedy televizní seriál s hlavní postavou Belle, která je londýnskou luxusní eskortní společnicí. Žije dvojí život - pro své okolí je obyčejnou sekretářkou Hannah a pro své zákazníky atraktivní Bellou, která jim splní nejtajnější sexuální přání. (D&R)

Recenze (81)

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Na reklamu k tomuto seriálu si pamatuju už od dob, kdy Prima Love začínala. Jako bych ji viděla včera. A když jsem na tento seriál po letech náhodou narazila, prostě jsem si ho musela pustit. Tak trochu jsem si myslela, že to bude nějaká laciná sranda o prostitutce a zvládání jejího tajného života skrytého před zraky rodiny i přátel. Dostala jsem ale mnohem víc. Nejen, že je to seriál mnohem starší než Padesát odstínů zabývající se stejným tématem zajímavěji a líp, ale také je to metafora k tomu, co je třeba udělat pro to být úspěšnou podnikatelkou a jakou oběť dávají tyto ženy na oltář. Tím pádem se ze zábavy na holčičí večery v řadě první dostáváme k věčnému boji kariéra vs. vztahy v řadě čtvrté. Obrovsky cením konec, který jsem upřímně nečekala, a tomuto seriálu zdvihl hodnocení o hvězdičku navíc. ()

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Slabý, nevzrušivý, povrchný seriál /britcom/ s málo pútavou hlavnou predstaviteľkou alebo nepútavo stvárnenou hlavnou postavou (?), rozhodnite sami. Cynického humoru pomálo, iný ani nehľadajte, aspoň som si ho príliš nevšimla ("Jóó, je ženatý. Ale jeho žena s ním nespala posledních 5 let, takže predpokladám, že oba dva porušili manželský slib...." )- to áno, v cynizme dosahuje Billie Piper zaručene orgazmus. Ale bohužiaľ Tajný denník hrozivo stroskotáva pre jedinú ambíciu byť dramatický a vtipný v 1... Dokument?, dráma?, komédia?, výpoveď? Čo tak všetko dokopy a ešte niečo pridať? Napríklad nevhodnú a málo vzrušujúcu hlavnú predstaviteľku? A získať houby?Takéto nezdravé snahy nabetón rozhodia, keď na ne narazíte. A vycítite viac. A nedostanete ani to vzrúšo... ... ...! P:S: Ružový plagát je veľmi povedený. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

32/32 Chyba lávky, že se Showtime rozhodl postavit za londýnskou Belle de Jour. Snaha o začlenění mezi vlastní elitu nevyšla a v podstatě ani nemohla vyjít. Celé je to skrz na skrz british, až mě z toho jímá hrůza. Série trvající cca tři hodiny je pryč během okamžiku a zanechává jen opakovanou pachuť a nepohodlí, stejné, jaké se dostavuje po nepříjemném meziměstském cestování. Původně blogované memoiry nám zanechaly anekdotické náměty na epizody poslepované absurdním klišé příběhem o pravé lásce mimo řemeslo. Dokáže žít Belle bez luxusu? Obětuje svou kariéru normálnímu vztahu? Po dvou sériích jsem si musela dát notnou pauzu, abych přežila dalších pár minut, kterým se v Londýně říká plnohodnotná série. A opět se to celé začalo cyklit k úvodnímu bodu nula, takže skutečně netuším, z jakého materiálu by chtěli látat téma pro případný film, který se pomalu avizuje. To si mám vystačit jen s jedním dobrým vtipem za hodinu? Naštěstí 4. série se zcela obešla bez Bambi (nebo Bam-Bam, jak jí říkal její zákazník/přítel/manžel) a díky záskoku Belle na pozici madame a jejím pletkám s Hollywoodem, došlo i na několik sebeparodických sekvencí, které byly skutečně milé. Soutěžení s dominou o klienta za pomoci písně Keep Young And Beautiful nebo sex s filmovým kritikem, který má rád sex jako Dracula z roku 1931, to už si skutečně žádalo jen western-like rozhovor v baru a i na ten nakonec došlo. Více svěžího větru do zatuchlého prostředí british dramedy a jsem ok. ()

LadyVader

všechny recenze uživatele

Oooow.. Musím uznat že Billie Piper je fakt kočka a moc jí to sekne. Ale po třech dílech prostě nemůžu koukat dál. Ona je pro mě napořád ta sympatická a skvělá Rose Tyler z Doctora Who a vidět ji v tomhle "softporn" seriálu mi příjde strašně podivný, ve výsledku by mi to akorád zkazilo dojmy právě o Rose. Takže bohužel.. nehodnotím, nekoukám dál. :) ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Odvážna situačná komédia snažiaca sa kombinovať drámu s komédiou. Treba podotknúť, že v prvej sérii sa tvorcovia upriamili najmä na komediálnu zložku, čo sa im darilo v jednej časti viac, v inej menej. Druhá séria však výrazne "zvážnela" a musím priznať, že sa mi to takto páči viac. V každom prípade však ide o zaujímavý a nepochybne odvážny počin, ktorý potvrdzuje, že filmy so sexuálnou tématikou nemusia byť za každú cenu vulgárne, prípadne adresované teenagerom. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (2)

  • Billie Piper, představitelka Hannah, byla v průběhu natáčení 2. série těhotná, což se tvůrci seriálu snažili krýt volným oblečení a snahou nezabírat kamerou hereččin trup. Její stav byl také důvodem, proč se ve 2. sérii oproti jiným řadám objevuje méně „lechtivých“ scén, pro které bylo třeba sehnat dablérku a natáčet scény pracně vždy dvakrát. (Exos)

Reklama

Reklama