Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 2

Recenze (764)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Are these monsters gonna kill me? - Not as long as they think you're a monster. -That's kinda racist. Jedna z nejlepších pohádek, jaké jsem za poslední dobu viděla. Pravda,dějově je slabší, ale je to jeden z mála ujetých gothic animáků, pro které mám obzvlášť slabost. Výborné odkazy (Twilight)a hlášky, u jakých jsem se neskutečně nasmála jsou základním kamenem filmu, nač hledat v příběhu něco víc. Škoda jen těch pompézních moderních písniček, něco ve stylu Burtona/Elfmana by tomu sedlo líp. Mimochodem doporučuji originální dabing, Sandler má talent. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Neskutečně legrační animovaný příběh o jednom zvláštním hotelu, který je lidským očím zapovězen.. až do jedné osudové noci. Opravdu vtipný a veselý animák, který mi hodně zvedl náladu a nejednou jsem se opravdu hluboce zasmál. Skvělé gagy a spousta rozmanitých příšer výborně pobavily. Poněkud ohraný příběh, který dělával klasickou pohádku pohádkou, mi moc nevadil. Po dlouhé době mohu s naprosto klidným srdcem dát plný počet, anžto tohle bylo naprosto fajn a myslím, že si jej zase někdy pustím. 95% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

VÍTEJTE V HOTELU TRANSYLVANIA! JE TO MÍSTO, PRO VŠECHNY ZTRACENÉ PŘÍŠERY, KTERÉ SE SKRÝVAJÍ VE STÍNECH PŘED LIDSKOU RASOU. MÍSTO, KDE PŘIJDOU S RODINAMI A MOHOU BÝT SAMI SEBOU. MÍSTO BEZ VIDLÍ, OHŇŮ, NAŠTVANÝCH MYŠÍ. MÍSTO MÍRU, ODDYCHU A KLIDU. VÍTEJTE V HOTELU PRO PŘÍŠERY...... /// Mavis Draculový je už 118 let. To znamená, že nejen dost stará na řízení pohřebáku, ale dokonce by mohla …. Kurva to je gagů! A těch příšerek, který místo nahánění strachu ftipkujou. Dobrá, možná je to spíš dětskej humor, ale u nás doma se bavíme všichni! A možná i víc než u Normana (o Frankenweeniem ani nemluvě!). A to i přes to, že animák o tom, jak Draculova dcera štěstí našla je z nich nejjednodušší a jevobyčejnější. Taková vodsejpající říkanka, která ovšem pobaví v celý svý dýlce. Chcete vod animáků něco víc? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju červivej dort. 2.) Potřebuju parchantům vysvětlit, že upíři a jiný svině jsou v podstatě hodný příšerky. 3.) Thx za titule ,,sa20sena“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čistě průměrný film. Tvůrci zřejmě zamýšleli kanonádu vtipů, jenže zdaleka ne všechny pokusy o humor jim vyšly, navíc se nevyhnuli asi největšímu nešvaru současné (především americké) komediální tvorby - bolestivě krkolomnému kombinování humoru s moralizujícím poselstvím. Ano, ano, tu a tam jsem se vážně zasmál, ale často to zkrátka bylo takové, hm, bezkrevné.___P.S. Vlk(odlak) Wayne se v českém dabingu jmenuje Helmut a má německý přízvuk. Tuší někdo proč? ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých lepších animákov za rok 2012, ale niečo mi tam chýbalo. Ten príbeh nie je zlý a je fajn, že je tam monštier až po strop Drakulovho hotelu, ale chcelo by to viac vtipnejších momentov. Na to kolko je tam postáv mi to príde trošku nevyužité. Každopádne sa jedná o fajn animák s dobrou animáciou a fajn postavami, ktorý viac zabaví ako nudí. Slovenský dabing tiež stojí za to. 80% - 4* ()

Galerie (68)

Zajímavosti (23)

  • V pokoji Mavis je mezi dekoracemi plakát s podobiznou Seleny Gomez, která jí propůjčila hlas. (Illuminare)
  • Alternatívny názov snímky bol "Monster Hotel". (MikaelSVK)
  • Jediný lidský hlavní hrdina se jmenuje Jonathan (Andy Samberg), stejně jako hlavní hrdina knihy "Drákula". (Dracconnis)

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama