Reklama

Reklama

Aj múdry schybí

(pořad)
Talk-show / Komedie
Slovensko, 1998, 40 min

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(více)

Recenze (133)

Crash master 

všechny recenze uživatele

Ak nesadne výber hostí, stopercentne dokáže pobaviť "výskum národa". V tomto programe totiž "náhodní" respondenti dokážu vytiahnuť neskutočné informácie. Aj tie najjednoduchšie otázky dokážu potrápiť nejedného respondenta. Ak si navyše Andrásy s Vacvalovou pozvú dobrú dvojicu (napr. Marcin/Izer, Ringo Čech/Lučenič, Malachovský/Štúr...), je postarané o skvelú zábavu. ()

fordhont odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle pořady mi většinou nevadí, ale tady je snad všechno špatně. Už úvodní znělka je jedna z nejhorších a nejprotivnějších v čele s textem, který tam asi nacpalo čtyřleté dítě. Vacvalová (jméno jsem si našel až teď a snad ho už nikdy nebudu potřebovat) je svým výrazem a nulovou vtipností spíše protivnou úřednicí, určitě ne moderátorkou komediálního pořadu. A o výběru dotazovaných nemluvě - co je moc, to je moc. Sonda znalostí slovenského národa? Doufám, že ne. Možná spíš sonda do inteligence tvůrců tohoto pořadu. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Obdoba českého Nikdo není dokonalý, ani nevím, které z nich bylo první, ale asi je to jedno. Slovenská verze se mi líbila o trochu více. Možná to bylo slovenštinou, možná moderátorským párem Vacvalová-Andrásy. Vždycky jsem si říkal, že ti Slováci jsou ještě blbější než my... Což samozřejmě není pravda, jen z nich větší blbce dělali vhodně zvolenými otázkami a výběrem těch nejblbější odpovědí. No... jejich volba. Občas jsem se u toho zasmál, ale žádný zázrak to nebyl a už se k tomu nebudu nikdy vracet. ()

Blackhawks 

všechny recenze uživatele

Často v noci zapnu televizi a mám nějak "štestí" že skoro vždy běží právě tohle. Neříkam že se mi ten pořad nejak líbí,ale smát se prosté musím.. Je jasné že odpovídat na otázky nechávají úplné dementy,ale o tom je.. sice mi na celém konceptu pořadu příjde totálně trapné, když tam sedí dva hosté a tipují si kolik lidí to uhodne. Nevím mohli by ten čas věnovat nějaké zábavnější formě než tlachání o ničem a smát se trapným kecům co sami vypustí před publikem..Ale aspoň se občas zasměju.. nemusíme snad brát všechno tak vážně.. :D ()

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Pozeral som to už dosť dávno. Ak ma pamäť neklame, držalo sa to obvyklej schémy televíznej zábavy, kde tá najpodstatnejšia vec (v tomto prípade odpovede vrajže náhodne vybratých respondentov na vedomostné či občas absurdné otázky typu "vybrané slová po š?") tvorí minimum zo samotnej relácie, a zvyšok tvorí kotkodákanie moderátorov a hostí na kadejaké od veci témy (asi sa to volá "talkshow"). Ťažko mi po tých rokoch posúdiť, do akej miery išlo o zábavu a do akej miery o trápnosť, ale no, ako desaťročný som sa na tom bavil. Teraz by som si to už asi nepozrel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)
  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama