Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Všude jsem četl jaká je tohle debilita. Na IMDB je to mezi 100 nejhoršími filmy a rovnou hned na druhé pozici. Nevěřil jsem tomu a tak jsem se odvážil na to podívat. Teda jak já jsem znechucen!!! Když tak přemýšlím, tak tohle je to nejhorší co jsem zatím viděl a silně pochybuju, že by to někdo něčím, co se příšernosti týče, mohl překonat. Dokonce i Epic Movie byl lepší. Tady není nic, čemu by se člověk mohl zasmát. A k tomu všemu hrozně dlouhé pasáže. Například na Muzikál ze střední školy, to bylo tak nechutně dlouhé, trapné a debilní....no asi tak jako celý film. Já kdybych byl jason Friedberg a nebo Aaron Seltzer, tak se někam zahrabu a vůbec nevycházím, protože kdybych něco takovýhleho natočil, tak by mně hanba fackovala. Na tohle bych se znovu nepodíval, ani kdyby mi za to někdo zaplatil!!! Něco příšernýho!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tohle má být nejhorší film všech dob? :-) Neeee, v žádném případě. Jen ... Opět zapracoval populismus! __ Když vynechám dvě fekální scény, je to jedna velká parodie, u které je vždycky jasné, jaký film to značí. Je to přesný opak Stillerovy Tropické Bouře, kde musíte přemýšlet, protože to má obrovskou hloubku. __ Občas jsem se vážně zasmál a hodně rychle to uteklo, takže objektivní tři hvězdičky, což se hodně divím! ()

Reklama

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že to nemůže být tak špatné. Vždyť přece demence typu Klub sráčů mám rád. Nicméně. Usmál jsem se jednou, při krkání. Zbytek filmu jsem jenom obracel oči a kroutil hlavou nad tím, jak může někdo natočit tak nehoráznou sračku. Správná parodie by si měla dělat prdel maximálně ze tří filmů. Tady jsem po dvacítce přestal počítat. 0% ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Parodie v dnešní době klesly skutečně hluboko. Na druhou stranu ovšem ve výběru dvojníků pokročily podezřele daleko. To ale nic nemění na tom, že je tenhle film pln fekálního humoru a skutečné parodie je tam jak šafránu, dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky. (a pro aspoň minimální přehled musíte mít viděno skutečně dost filmů) Za zmínku stojí tak maximálně Beowulf, Juno a Princezna. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

Disaster Movie sem zatim ještě neviděl,což je bezpochyby nejvetěí klad tohoto díla,ovšem o hodnocení nemůže být pochyb... (edit : spíše ze zvědavosti sem si Disaster Movie pustil a vetší hovadinu sem opravdu nikdy neviděl.Velkej Biják a Děsnej doják byly trapnosti první kategorie,ovšem tohle je ještě o nějaký ten level výše.Osobně bych pány Friedberga a Seltzera nechal pro výstrahu popravit za úsvitu.A teď mě omluvte,du dvd s touto perlou zakopat na zahradu.Snad mi tam ještě poroste tráva) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Dle filmu končí svět 29. srpna 2008, tedy v den premiéry filmu. (rafix)
  • Film byl nominován na šest Zlatých malin, a to v kategoriích nejhorší kamera, nejhorší herečka (Carmen Elektra), nejhorší herečka ve vedlejší roli (Kim Kardashian), nejhorší režie, nejhorší scénář a nejhorší prequel nebo rip-off. Herečka Kim Kardashian komentovala svojí nominaci na Zlatou Malinu slovy: "Je to čest být jen nominována." (Terva)
  • V záverečnej pesničke je 48x použité slovo fuck. (rador)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama