Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tenhle norský lovecký příběh přináší nezvratný důkaz toho, že zdegenerovaní a krvežízniví burani nejsou jen doménou amerického jihu, ale i evropského severu. Děj je však stejný - několik nesympatických a drzých městských floutků a nán se vydá tábořit do temných a neprostupných lesů, ve kterých se jim od místních bodrých sedlačisek dostane takového přivítání, jakého si zaslouží. Moc rád bych se někdy dočkal podobného filmu z českého prostředí - komando pupkatých a zpocených taťků v nátělnících by po lese nahánělo partu namyšlených a rozjívených Pražáků, aby je pak v hrůzném finále umlátilo šiškami lovečáku nebo ukamenovalo švestkovými knedlíky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem takových filmů z Norska viděl hrozně moc. Kde se bere ta sorta lidí, co je točí... Norsko má supr kulisy točit právě takovéto horory. Jenže časem se okoukaj, a éra Norské hororové scény stejnak vyprchá. Prozatím se jí tedy daří, ale fakt, že jsem ty horory viděl čtyři a z toho tři byly na jedno brdo, přeci o něčem už svědčí. ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Nepodařilo se. Lesy v sobě pro horror skýtají velký potenciál ale tady ho nedokázali využít. Rovněž příběh ničím nezaujme. Takovýhle běhání po lese bez nějak zvlášt povedené atmosféry by mohl natočit každý. Severská produkce tak po několika světlých momentech trochu zklamala. Jako ztrátu času bych to nepopsal ale film mně zkrátka ničím nezaujal. Až na pár děsivějších momentů o žádný zázrak nejde. Jako lepší alternativa horroru v lese se mi zdá Jezero Smrti, celkem slušný norský snímek Temné Lesy nebo terror zdeformovanců v Pachu krve. Alternativa: Eden Lake, Vacancy, Villmark. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý, ale pořád jen průměrný horor. Film má celkem slušný příběh, i když něco podobného tu již bylo stokrát, prostředí lesa je velice slušné, je zde pár dobrých scén /např. ustřelený kotník/, ale co mně vadilo, byli nesympatičtí hlavní hrdinové a hlavně občas jejich zcela nelogické jednání /hlavní představitelka uprostřed lesa křičí o pomoc atd./. Takže na jedno zkouknutí ano, ale vícekrát se k tomu již určitě nevrátím. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nikdo v daném žánru nečeká žádné veledílo postavené na scénáři a vypointovaných dialozích, ale tahle lovecká sezóna je postavená na hodně směšných pravidlech. Vůbec navíc nejde o tradiční slasher, většinu děje diváka nudí tvůrčí plácání do vody a otravuje totální nesympatičnost (proč spolu vůbec jeli, když do sebe permanentně a hlavně nesmyslně šijí?) ústředního kvarteta. Pokud něco ocenit, tak je to tu a tam kamera využívající norské krajiny a to, že se film odehrává za denního světla a neskrývá své neumětelství za šero nebo tmu. Zbytek je ale průšvih na druhou.. Stokrát viděný konec, totální absence motivace postav, mizerné herecké výkony, nulová atmosféra. Místní „nadšení“ u mnohých nechápu, tohle byla čirá samoúčelnost. Navíc jsem měl tu „čest“ vidět snímek s českým dabingem a vrcholem byla záměna dvou jmen (Camilla x Renate) – to je vizitka a vrchol amatérismu!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama