Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všemi oblíbená skupina policistů se vrací v dlouho očekávaném pokračování kultovní komediální klasiky Superpoldové. Poté, co se Spojené státy americké dostanou do sporu s Kanadou ohledně části pohraničí, je povolána skupina Superpoldů, složená z Maca, Thornyho, Fostera, Rabbita a Farva, aby v problematické oblasti založila novou stanici dálniční policie. Skupina se tam rychle navrací ke svým svérázným způsobům plnění policejní práce. Výsledkem jsou Superpoldové 2! (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (36)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Po špičkové jedničce jsem se trochu bál jak se to po sedmnácti letech vůbec povede dát dohromady. A světe div se, povedlo se jim to. Opět nálož skvělého jednoduchého (ale zároveň dost promyšleného a předem pointovaného) humoru. Pozorovat tuhle bandu prostě existovat je asi stejně boží jako "dělat pitšoviny" s vlastním kolektivem. Určitě bych ale doporučil podívat se nejdřív na jedničku, bez ní a znalosti poměrů docela chápu, že film někdo odpálí jako blbost už jen kvůli nepochopení stylu a humoru. Doufám, že při intervalu 17 let na díl se ještě někdy dočkáme i trojky. Za mě jasných 5. Tyhle dva filmy jsou moje srdcovka. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička je polozapomenutá kultovka, která se kdysi z ničeho nic objevila v našem DVD přehrávači a nesmazatelně se nám zavrtala do paměti. Broken Lizzards udělali pár více či méně vtipných komedií a právě policejní partička ze Super Troopers je určitě jejich nejlepší prací i alteregy. V prvním díle byl super příběh, vynikající soundtrack a skvělý hlášky. Souboj mezi státní a městskou policií neměl chybu a první desetiminutovka s těma huličema a Mackův zběsilý útěk v ukradený Miatě dokážou i po 18. letech vyvolat záchvat smíchu. Proto jsem se na dvojku strašně tešil a o to větší je to bohužel zklamání. Už při první scéně jsem byl v rozpacích. Příšerná hudba, naprosto toporné gagy a nevyužité cameo Scotta a bohužel ani potom se to moc nezlepší. Vtipy nefungují a je jedno, že jsou primárně určené pro americké a kanadské diváky, jelikož nevraživost mezi těmito zeměmi je dobře popsaná v mnoha filmech i sitcomech a kdo viděl HIMYM musí bejt v obraze, tam sou tyhle vtipy prakticky pořád, bohužel v Super Troopers 2 vůbec nefungují. Film nemá žádnej spád, žádnej pořádnej děj, pár dobrých vtipů se najde a abych nekecal, asi 3x sem se opravdu hodně zasmál, ale jinak jsem se opravdu nudil a ošíval a to hlavně u hrozných hereckých výkonů. Jako by to kluky už ani nebavilo a rozpočet navíc byl snad ještě menší než u jedničky, protože jak řikám, ve filmu se prakticky nic neděje a jde jen o sérii gagů, které bohužel nejsou většinou moc vtipné. Jednička měla i slušný děj, tady nic. Navíc konec bych natočil úplně, ale úplně jinak a hlavního záporáka si řeknete asi po deseti minutách. Tohle bolelo a o to víc, že jedničku opravdu miluju. Strašný zklamání a už opravdu potřebuju nějaký dobrý film, jelikož posledních 14 dní mi krvácej oči, uši a mozek mám po včerejším zážitku s novým Jurským světem scvrklý na velikost toho co má Farva. 40%. ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

K mýmu překvapení jsem zjistil,že první Superpoldy jsem odmítnul sledovat,a tudíž nebyl důvod koukat na dvojku.Takže jsem si to s něčim spletl,a nebo mě recenze v Cinemě něčim zaujala.Každopádně hrozná srajda,kterou sem pro absenci nějakýho příběhu,akce a alespoň minima herectví vypnul po hodině.Děs.0%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celé zle. A ja somár som sa na to tak tešil. Asi to bola chyba. Že som od toho veľa očakával. Bodaj by nie po úžasnej jednotke. Holt, to bol začiatok milénia a vtedy sa ešte vedeli točiť kvalitné komédie. Tu nefunguje nič. Chémia medzi kamarátmi (kolegami), humor, hudba, ženy. Nič. Je síce pekné a milé, že sa títo týpci vrátili, ale tu sú viac trápni než komickí. Ani dejová linka nieje premyslená, nudí a mnoho ľudí to ani nedopozerá, lebo nemajú väčšiu motiváciu, ktorá by ich ťahala k vytúženému koncu. Ja som vedel že to nebude dosahovať kvalít jednotky, ale čakal som priemer a nie že to bude hraničiť s Odpadom! Takže bohužiaľ trojku už radšej nie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Americká policejní dálniční hlídka v kanadských službách razí křečovitý a trapný humor až běda. Čím to, že si po letech slabá komedie vynutila pokračování, no tedy budiž. Řevnivost mezi USA a Kanadou je hnacím motorem celého filmu i většiny gagů, to není nic nového, existují jistě kousky na podobné téma, v souvislosti s tím se mně vybavuje jakási komedie s Danem Aykroydem (Kanadská slanina). Jay Chandrasekhar dal dohromady čeládku herců, u nichž vzniká dojem husté improvizace, než pevně daného scénáře. Vtipy jsou bez výjimky prosté komediálního potenciálu a mají dětinský ráz. Nedbá se ani tak na to, zda herec hrající kanadského občana skutečně z Kanady i pochází, hlavně jsou tvůrci rádi, že jim Rob Lowe připitomělou roli starosty porušujícího zákon vzal. To Emannuelle Chriqui nabídne solidní genetickou výbavu i blbý přízvuk, patrně měl působit komicky. To, co Chandrasekharovi a spol. nevychází, je jakákoliv kompaktnost či pokus o tvorbu zápletky. Je zde tolik přebujele natahovaných pasáží o ničem, že kdyby si dal někdo práci je spočítat, hodilo by to vysoké číslo. Režijně to má i dobré výkyvy, za zmínku stojí určitě dobrá úvodní snová sekvence, osudový závěr s hereckým talentem ze seriálů, Fredem Savagem, je nejnápaditějším. Většina výplně, ano, jen pouhá výplň, je ale nicneříkající a komediálně se nechytá v žádném ohledu. Převyšuje jen trapnost a křeč. 5/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě Belchertown (Massachusetts, USA). (BMW12)
  • Aby se nenarušila kontinuita z prvního filmu, tak režisér odmítal natáčet, dokud původní herci neměli stejnou váhu jako předtím. (kellne)
  • Pri policajnej naháňačke v úvode filmu si môžete všimnúť, že sa poškodenie na policajnom aute mení. V jednom zábere má značné poškodenie a hneď na to je úplne v poriadku. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama