Reklama

Reklama

Americký prezident a britský premiér by šli do války, ovšem ne každý souhlasí, že válka je dobrá věc. Například americký generál Miller (James Gandolfini) a britský ministr pro mezinárodní rozvoj Foster (Tom Hollander) jsou zastánci míru. Když ovšem Simon Foster jaksi nechtěně podpoří vojenskou akci v televizi, získá najednou ve Washingtonu spoustu přátel. Pokud se mu podaří spojit se ve Washingtonu s těmi správnými lidmi a pokud se jeho pobočník (Chris Addison) vyspí s tou správnou stážistkou, možná se jim podaří i zastavit válku... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

V premiéře od 0:10? Je to drsnější humor, ale ... Kavčí Hory - očekávejte brzkou návštěvu Malcolma Tuckera ! ! !

embee

embee (hodnocení, recenze)

Mně to přišlo hodně vtipný, i když se jinak o politiku nezajímám. Věčně zmatenej "Co jsem zase řekl špatně?" Simon Foster a Malcolm Tucker, pro kterého je "fuck" nejdůležitější slovo ze slovníku... Jo, myslím si, že takhle nějak ti hoši v politice opravdu "pracují".

Ice123

Ice123 (hodnocení, recenze)

to Vilda: vážně je to pojato humorně, jen se musíš neustále orientovat v ději a pochopit to, pokud jde politika mimo tebe tak pak chápu, že vtipné ti to nepřipadá.

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Mě to teda přišlo neskutečně vtipný. A zároveň smutný, v tom jak to ukazuje nesmyslnost existence vlád.

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

Vilda: Je to komedie. Jenže dobrá komedie nemusí automaticky znamenat, že u ní budeš pořád dělat "hahaha". I když ti to může znít trochu divně, tak to tak je.

Splasher

Splasher (hodnocení, recenze)

Nominován na plešouna za nejlepší adaptovaný scénář. Docela překvapení.

Vilda

Vilda (hodnocení, recenze)

To junior1099: Bojím se že tě zklamu. Za prvé je těžké srovnávat tento film s filmem "Horší než smrt". A za druhé ve filmu "Horší než smrt" se opravdu zasměješ anglickému humoru a hlavně stylu jakým byl podán. "In the Loop" je označen jako komedie asi jen proto že nevěděli kam ho zařadit. Rozhodně se víc pobavíš u "Death on the Funeral".

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Hm, tak to jsem zvědav...snad se z plna hrdla zasměju jako nedávno u, pro mě velké překvapení, komedie ''Horší než smrt''.

Související novinky

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

Politická komedie od tvůrce Viceprezdent(ky)

09.09.2018

Přesně osm studií vyjádřilo zájem o komediální námět tvůrce seriálu Viceprezident(ka) a filmů Ztratili jsme Stalina nebo Politické kruhy Armanda Iannucciho. Ten přitom svůj nápad sdělil světu… (více)

OSCAR 2010 - výsledky

OSCAR 2010 - výsledky

08.03.2010

Většina filmových fanoušků bude nejspíš z “prohry” Avatara zklamaná. Není ovšem na škodu, že dala Akademie přednost filmu, který nejenže nebyl ani v nejmenším zamýšlený jako \"oscarový\", ale jeho… (více)

Reklama

Reklama