Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad vysílala TV NOVA od února 2008 do června 2008. Vyhrál ji Jiří Zonyga. Moderátorem byl Leoš Mareš a v porotě usedli Ondřej Soukup, Gábina Osvaldová a Petr Janda. Jedná se o hudební soutěž, která je podobná Superstar. Jen s tím rozdílem, že zde oproti Supestar mouhou soutěžit i starší účastníci a jsou rozdělení do tří kategorií: 15-24 let, 25 a více let a skupiny. Do soutěže jsou zapojeni i členové poroty. Tzn, že každý z porotců bude mít na starost jednu z kategorií. Vítěz X Factoru dostane jeden milion korun a může natočit hudební album. (duklak2)

(více)

Recenze (118)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší úroveň zpěváků, když vynechám Davida Gránskýho a Aničku. Jestli po nich štěkne nebo neštěkne pes, až to skončí bych neřešil. Ten pořad není o tom, aby z tebe udělal hned hvězdu, ale aby ti dal šanci a zviditelnil tě. To byste byli všichni hodně naivní, kdybyste mysleli na něco víc. X faktor podle mě předčil celou superstar a Mareš byl doopravdy dobrej. ()

suicide odpad!

všechny recenze uživatele

Napřed jsme měli Superstar, pak jsme hledali Superstar po druhé a do třetice všeho dobrého a hlavně zlého jsme se ji pokusili najít znova. Pak byla již značka vyčerpnána, a proto si Superstar odskočila do šatny se převléknout do šatny a vtrhla na televizní obrazovky v novém a "svěžím" kabátě jaakoX Factor. Nikdy jsem totiž nepochopil v čem byl mezi těmito dvěma soutěžemi rozdíl - v podstatě asi jenom to X v názvu. A když jsme nakonec zjistil, kdo že se té soutěže vůbec účastnil, nemohu říci, že by některý z nich měl nějaký faktor, natož X-faktor. Ledaže by si na zadek nakreslili to X značící "TADY KOPNI"! ()

Reklama

Arx 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl X Factor lepší než Superstar. Pokud se ale ohlédnu za vítězy této soutěže, tak Česku skutečně na hudebním poli absolutně nic nepřinesla. Nadprůměrný Ruml bohužel nevyhrál (což nechápu dodnes) a po X Factoru jakoby se slehla zem. V tomto ohledu byla Superstar přínosnější. Co se týče kvality pořadu, tak X Factor byl na tom ale mnohem lépe. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Další soutěž ve zpěvu podobná Superstar. Jen s tím rozdílem, že tu není omezený věk. Tedy přesně: Může se zúčastnit každý, komu bylo už 15 let. Soutěžit tedy mohli i důchodci! Zajímalo by mě, kam se poděl ten 80letý pán. Vždyť přece postoupil do dalších kol, ale pak se už neobjevil a NOVA to nevysvětlila. Moderátor Mareš je už okoukaný. Svoji práci zvládá na jedničku, ale mě už se zprotivil. Z porotců chválím hlavně Gábinu, protože ty její hlášky jsou velmi vtipné. Ze soutěžících se mi asi jako každému líbili ALL X. Ale nedovedu si představit, kdybych je slyšel z rádia. To bych si asi říkal. Co to je za blbce? Něco jiného je, když se vidí na "živo". Skončili zaslouženě na 3. místě. A do finále postoupili dva pánové. Jirka a Ondra. Vítězem se stal překvapivě kamioňák Jirka a dodnes lituji, že jsem na něj nevsadil, protože den před finále se mi zdálo, že vyhraje právě on. A bookmakeři vysoce favorizovali Ondřeje! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

SUPERSTAR v bledě modrém. Ač se tvůrci snažili X FACTOR odlišit od jeho staršího kolegy, tato snaha vyznívá spíš odfláknutě a naivně - že prý teď nejde o zpěv, ale jakési kouzlo osobnosti. Ruku na srdce - nešlo i v SUPERSTAR o to, jaké máte charizma, a nehraje i v X FACTORU roli to, jak zpíváte? Mimochodem, nejvíce pobaví opět hvězdná pěchota. (437.) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama